TESKİ Muratlı Atıksu Tesisi 'Sıfır Atık Belgesi' aldı

TESKİ Genel Müdürü Dr. İbrahim İçöz, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından yürütülen "Sıfır Atık Projesi" kapsamında, TESKİ Genel Müdürlüğü Muratlı İlÃ

Muratlı 12.05.2020 13:40:00 0
TESKİ Muratlı Atıksu Tesisi

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı onayı ile alınan ‘Sıfır Atık Belgesi’ hakkında TESKİ Genel Müdürü Dr. İbrahim İçöz bir açıklama yaparak, bu süreçte her zaman kendilerine destek olan Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak başta olmak üzere, Arıtma Tesisleri Dairesi Başkanlığı, Muratlı İlçe Şube Müdürlüğü ve emeği geçen tüm TESKİ emekçilerine teşekkür etti.

 

“30 NOKTADA “SIFIR ATIK BELGESİ” ALMAK İÇİN ÇALIŞMALAR SÜRÜYOR”

 

Genel Müdür Dr. İçöz, açıklmasında şu ifadelere yer verdi: “12.07 2019 tarihli ve 30829 sayılı ‘Sıfır Atık Yönetmeliği’ kapsamında Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından yürütülen ‘Sıfır Atık Projesi’ çerçevesinde, her aşamada çevreye duyarlılık bilinciyle hareket eden ve sürdürülebilir çevreye katkı sağlamak, kaynaklarımızı verimli kullanmak ve gelecek nesillerimize daha yaşanabilir bir dünya bırakmak adına başarılı bir şekilde çalışmalarını sürdüren TESKİ Genel Müdürlüğümüz bir başarıya daha imza atmış oldu. Ayrıca bünyemizdeki 30 nokta için “Sıfır Atık Belgesi” alınması kapsamında gerekli çalışmalarımız ve başvurularımız devam etmektedir.”

 

Haber/Sevay KARDEŞ

 

 

 

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10