Çerkezköy'de kumar operasyonu: 5 kişiye 16 bin TL para cezası

Yeni tip koronavirüs önlemleri kapsamında kapalı olması gereken kıraathanelere yönelik denetimlerini sürdüren Çerkezköy İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri İstasyon Mahallesi'nde bulunan bir dai

Çerkezköy 14.05.2020 12:09:00 0
Çerkezköy


Çerkezköy İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Ahlak Büro Amirliği ekipleri tarafından bir daireye kumar oynatıldığı ihbarı üzerine yapılan baskında 5 kişi yakalandı.

 

 

BEŞ KİŞİ EVDE YAKALANDI

 

Çerkezköy İstasyon Mahallesi’nde bir evde kumar oynatıldığı ihbarını alan Çerkezköy İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Ahlak Büro Amirliği’ne bağlı ekipler operasyon için harekete geçti. Eve düzenlenen operasyonda koronavirüs tedbirlerini de hiçe sayarak kumar oynadıkları tespit edilen ev sahibi S.K. isimli şahıs ve merdiven boşluğuna saklanan 4 kişi yakalandı.

 

16 BİN TL PARA CEZASI KESİLDİ

 

Evde yapılan incelemede çok sayıda iskambil kağıdı ve baskın sırasında masa üzerinde bulunan kumar parası ele geçirildi. Koronavirüs ile mücadele kapsamında uygulanan sosyal mesafe kuralını ihlal ederek kumar oynayan kişilere toplam 16 bin lira ceza kesildi. Ev sahibi S.K. isimli şahıs hakkında da ayrıca kumar oynanması için yer ve imkan sağladığı gerekçesiyle adli işlem başlatıldı.

 

Haber/Faik Onur KAYA

 

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10