Başkan Albayrak, 11 büyükşehir belediye başkanı ile görüştü

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, Cumhuriyet Halk Partili (CHP) 11 büyükşehir belediye başkanı ile video konferans üzerinden gerçekleştirilen toplantıya katıldı. Başkan Albayrak, top

Tekirdağ 19.05.2020 19:00:00 0
Başkan Albayrak, 11 büyükşehir belediye başkanı ile görüştü

Cumhuriyet Halk Partili (CHP) 11 büyükşehir belediye başkanı belirli aralıklar ile video konferans üzerinden düzenledikleri toplantılardan bir yenisi daha önceki gün CHP Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Seyit Torun’un koordinasyonu ve katılımıyla online olarak gerçekleştirdi. Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak’ın da katıldığı video konferans toplantısında belediyelerin çalışmaları hakkında görüş alışverişinde bulunuldu. Toplantıda, ülkemizin koronavirüs salgını nedeniyle içerisinden geçtiği bu zor günlerde belediyeler olarak hizmetlerin kesintisiz sürdürüleceğinin altı çizildi.

 

HALK İÇİN HER TÜRLÜ HİZMETE DAİMA HAZIRIZ

 

Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak gerçekleşen video konferans toplantısı ardından yaptığı açıklamada “Dünyanın gündemine oturan Covid-19 salgının olduğu şu günlerde, şehrimize ve ülkemize hizmet için görevimize devam ediyoruz. Cumhuriyet Halk Partisi’nden seçilen çok değerli 11 Büyükşehir Belediye Başkanımız ile video konferans sistemi üzerinden çalışmalarımız hakkında fikir alışverişinde bulunarak, Covid-19 ile mücadele sürecinde vatandaşlarımızın taleplerine en hızlı şekilde karşılık vermek ve bu süreci en sorunsuz şekilde atlatabilmek için görüşmemizi gerçekleştirdik. Sizler için her türlü hizmete daima hazırız. Çünkü biz birlikte güçlüyüz. Bu süreç boyunca bizler görevimizin başında olmaya devam edeceğiz. Lütfen siz evde kalın.” dedi.

 

HİZMETLER KESİNTİSİZ SÜRECEK

 

Gerçekleştirilen toplantının ardından 11 büyükşehir belediye başkanı ortak bir açıklama yayımladı.  Açıklamada, "Ramazan Bayramı süresince, sokağa çıkma yasağı olsun veya olmasın, bütün birimlerimizle kentlerimize eksiksiz hizmeti sürdüreceğiz; yaşamın en iyi şekilde akması için gereken tüm tedbirleri şimdiden alıyoruz" denildi. Ayrıca yapılan ortak açıklamada “19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramımızı, bütün yüreğimizle kutluyoruz.  11 başkan olarak, yine 19 Mayıs’a denk gelen mübarek Kadir Gecemizi tebrik ediyoruz. Kadir Gecemizin tüm dünyaya sağlık, huzur ve mutluluk getirmesini temenni ediyoruz.” ifadeleri yer aldı.

 

Haber/Şaban KARDEŞ


0282 726 91 91
0282 747 65 10