Başkan Yurdakul, esnafın Kadir Gecesini kutladı

Kadir Gecesi ve 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı'nın 101. yılı dolayısıyla Malkara Belediye Başkanı Ulaş Yurdakul ve belediye personelleri, dün düzenlenen çelenk sunma töreni

Malkara 19.05.2020 19:07:00 0
Başkan Yurdakul, esnafın Kadir Gecesini kutladı

 

Esnaf ziyaretlerinde Belediye Başkanı Ulaş Yurdakul ve belediye personelleri ilçe merkezinde bulunan tüm esnafların Kadir Gecesini ve 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramını kutlayarak, kandil simidi ve Türk Bayrağı hediye ettiler.

 

“KADİR GECESİNİN HUZUR GETİRMESİNİ DİLİYORUM”

 

Kadir Gecesi’nin bütün İslam âlemi ve insanlığın huzuruna vesile olması temennisinde bulunan Malkara Belediye Başkanı Ulaş Yurdakul, gerçekleştirilen ziyaretler hakkında “Kadir Gecesi ve 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı’nın 101. yılı sebebiyle kandil simitlerini ve Türk Bayrağımızı esnaflarımıza hediye ettik. Kadir Gecesinin Malkaramıza, ülkemize ve tüm İslam Âlemine sağlık, mutluluk ve huzur getirmesini diliyor ve şimdiden Ramazan Bayramınızı kutluyorum.” dedi. Esnaflar ise kandil simidi ve Türk Bayrağı dağıtımından memnun kaldıklarını belirterek Malkara Belediye Başkanı Ulaş Yurdakul’a teşekkür etti.

 

Haber/Melek ELMA

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10