TBMM Başkanı Şentop, şehit ailelerini ziyaret etti

Türkiye Büyük Millet Meclisi Başkanı Prof.Dr. Mustafa Şentop ve Tekirdağ Valisi Aziz Yıldırım Ramazan Bayramı dolayısıyla şehit ailelerini ziyaret etti. Ziyarette TBMM Başkanı Şentop ve protokol üyeler

Tekirdağ 26.05.2020 18:22:00 0
 TBMM Başkanı Şentop, şehit ailelerini ziyaret etti

 

Covid-19 tedbirlerine uygun olarak gerçekleştirilen ziyarette TBMM Başkanı Sayın Prof. Dr. Mustafa Şentop ve Tekirdağ Valisi Aziz Yıldırım’a, Tekirdağ Milletvekilleri Mustafa Yel, Çiğdem Koncagül, Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mümin Şahin, Süleymanpaşa Kaymakamı Harun Kaya, İl Emniyet Müdürü Mehmet Erduğan, İl Jandarma Komutanı Kıd. Alb. Osman Kılıç eşlik etti.

 

RAMAZAN BAYRAMINI  KUTLADILAR

 

Türkiye Büyük Millet Meclisi Başkanı Prof. Dr. Mustafa Şentop ve Tekirdağ Valisi Aziz Yıldırım, Ramazan Bayramı dolayısıyla 13. 07. 1977 tarihinde Ankara Şereflikoçhisar’da Askerlik vazifesini yaptığı esnada yanarak şehit olan Er Sezai Çılgın’ın eşi Şükran Çılgın’ı ziyaret ederek bayramını kutladılar. Ziyarette  Süleymanpaşa İlçe Müftüsü Ayhan Okur, Kuran-ı Kerim okuyup dua etti. Çılgın ailesinin yanından ayrılan protokol daha sonra 01.02.1992 tarihinde Askerlik vazifesini yaptığı esnada Şırnak ili Görmeç Köyünde çığ düşmesi sonucu şehit olan Er Süleyman İlgülenler’in ailesini ziyaret ederek bayramını kutladılar. İlçe Müftüsü Ayhan Okur’un Kuran-ı Kerim okuyup dua etmesinin ardından ziyaret sona erdi.

 

Haber/Sevay KARDEŞ


0282 726 91 91
0282 747 65 10