Küçük: 25 Haziran'da tesislerimizde top başı yapacağız

TFF tarafından yapılan açıklama ile Bölgesel Amatör Ligin maç takvimleri belli oldu. Bölgesel Amatör Ligde mücadele eden 1911 Çerkezköyspor'un başarılı antrenörü Murat Küçük Temmuz ayında ba?

29.05.2020 18:22:00 0
Küçük: 25 Haziran

1911 Çerkezköyspor Teknik Direktörü Murat Küçük takımının son durumunu değerlendirdi. Liglerin başlamasıyla ilgili konuşan Küçük " Oyuncularım fiziksel performansından hiçbir şey kaybetmeden antrenmanlara dönecektir" dedi. 

 

"ÇALIŞMALARA BAŞLAYACAĞIZ"

 

Bölgesel Amatör Lig 11.grupta mücadele eden 1911 Çerkezköyspor Teknik Direktörü Murat Küçük, Çerkezköy Haber Gazetesine açıklamalarda bulundu. Uzun bir aradan sonra 25 Haziran'da top başı yapacaklarını kaydeden Küçük, oyuncularının antrenmanlara sağlam bir şekilde döneceğini belirtti. Küçük " Her ne kadar sağlık sorunları her şeyden önemli olsa da sağlığımıza dikkat ederek oyuncularımızı ve kulüp çalışanlarımızı koruyarak federasyonun açıkladığı kararlara uymak zorundayız. Türkiye Futbol Federasyonu liglerimizin 18 Temmuz'da başlayacağını beyan etti. Biz de bu doğrultuda 25 Haziran'da kendi tesislerimizde toplanarak kalan dört maç ve daha sonrasında play-off maçı için çalışmalara başlayacağız" dedi.

 

ANTRENMANLARINA DEVAM ETTTİLER

 

Liglerin ertelenmesinin ardından futbolcular ile her gün görüştüğünü ve futbolcuların antrenmanlarını evlerinde yaptığını kaydeden Küçük " Ligin tatil edildiği günden bu güne kadar oyuncularımız ile irtibatım kesilmedi. Oyuncularımıza belli bir program verdik ve bu programa göre hareket ettiler. Gerek görsel gerekse telefon ile konuşarak onları elimizden geldiğince takip ettik. Sonuçta futbolcu ilk önce kendi için her zaman antrenman yapıp maça hazır olmak zorundadır. Kendileri de iyi olduğu sürece takımda iyi olacaktır. Dönüşte kaldığımız yerden devam edeceğiz. Ligler tatile girmeden önce takım olarak iyi bir seri yakalamıştık. Çerkezköy halkı takımını sezon sonunda layık olduğu yerde görecektir. Bu yönde gerekli çalışmaları yapacağız" diye konuştu.

 

"KENDİMİZİ KORUYAMAYA GAYRET EDECEĞİZ"

 

Liglerin yeniden başlamasının oyuncuları etkilemediğini kaydeden Küçük " Kulübümüzde aslanlar gibi mücadele eden arkadaşlarımızın liglerin yeniden başlamasına yönelik negatif düşüncesi olmadı. Oyuncularımız da benim gibi düşünüyor. Futbolcularımızı ve teknik heyetimizi sosyal hayatın içine sokmadan, kendimizi koruyamaya gayret edeceğiz. Allah korusun bir oyuncumuzun veya teknik heyetimizden birisine bulaştığı zaman bütün takım karantinaya alınır ve bizi de çok kötü etkiler. Sağlığımıza çok dikkat etmek zorundayız. Sağlığımız gerçekten her şeyden önemlidir. Ben bütün takımlara başarılar diliyorum" dedi.

 

Haber/Faik Onur KAYA


0282 726 91 91
0282 747 65 10