Bakkal, market ve büfelerin çalışma saatleri değişti

Çerkezköy Esnaf ve Sanatkarlar Odası, kontrollü normalleşme süreci kapsamında Oda'ya bağlı bakkal, bakkal niteliğinde/büyüklüğünde market, büfe, kuruyemiş, tekel bayii vb. iş yerlerinin çal?

Çerkezköy 3.06.2020 14:51:00 0
Bakkal, market ve büfelerin çalışma saatleri değişti

1 Haziran itibariyle başlayan normalleşme süreci nedeniyle Çerkezköy'de de yeni kararlar alındı. Bu kapsamda İçişleri Bakanlığı’nın yayımladığı genelge ve İlçe Umumi Hıfzısıhha Kurulu'nun aldığı karar ile bakkal, market ve büfelerin çalışma saatlerinin de meslek odaları tarafından belirlenmesine karar verildi.

 

 

YENİ KARAR ALINDI

 

Çerkezköy Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Ali Bozdağ da konuyla ilgili yönetim kurulu toplantısının yapıldığını ve çalışma saatlerinde değişikliğe gidildiğini ifade etti. Bozdağ yaptığı yazılı açıklamada "İlçe Umumi Hıfzısıhha Kurulu'nun 02.06.2020 tarih ve 50 sayılı kararı ile koronavirüs önlemler kapsamında yayılma ve bulaşma hızının azalması, vaka artış hızının düşüşe geçmesi sonucunda kontrollü normalleşme sürecine geçildiğinden ilimiz genelinde bulunan bakkal, bakkal niteliğinde/büyüklüğünde marketler, büfe, kuruyemiş, tekel bayileri vb. iş yerlerinin çalışma saatlerinin bağlı oldukları meslek odası tarafından belirlenmesi kararı verilmiştir. Bu karara istinaden Odamız Yönetim Kurulunun 02.06.220 tarih ve 7 sayılı kararı ile bakkal, bakkal niteliğinde/büyüklüğünde marketler, büfe, kuruyemiş, tekel bayileri vb. iş yerlerinin çalışma saatleri sabah saat 06.00 akşam 01.00 olarak belirlenmiştir. Tüm esnafımıza hayırlı olsun” dedi.

 

Haber/Faik Onur KAYA

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10