En riskli bölgeler Çerkezköy ve Çorlu

Sağlık Bakanlığı tarafından hazırlanarak vatandaşların kullanımına sunulan Hayat Eve Sığar uygulaması 4 Haziranda güncellendi. Buna göre koronavirüs vaka yoğunluğu ve risk haritasına göre Teki

Çerkezköy 5.06.2020 19:49:00 0
En riskli bölgeler Çerkezköy ve Çorlu

Çin’de ortaya çıkarak dünyayı ve Türkiye’yi etkisi altına alan koronavirüs salgını kapsamında vatandaşların bölgelerindeki risk durumunu gözlemleyebildikleri ve kendi sağlıklarını takip edebildikleri “Hayat Eve Sığar” (HES) mobil uygulaması ile tüm il, ilçe ve mahallelerdeki koronavirüs vaka yoğunluğu takip edilebiliyor.

 

RİSKİN EN AZ GÖRÜLDÜĞÜ İLÇE MALKARA

 

4 Haziran Perşembe günü güncellenen Hayat Eve Sığar uygulamasına göre Tekirdağ’ın güncel koronavirüs durumuna göre Çerkezköy ve Çorlu koronavirüs vakasının yoğun olduğu ilçeler arasında görülüyor. Vaka yoğunluk ve riskin en az görüldüğü ilçenin ise Malkara olduğu görüldü. Koronavirüs vakalarının genele yayılmadığı ve ilçede yüksek riskli bölge bulunmuyor. Süleymanpaşa ilçesinde ise 4 Haziran Perşembe günü itibariyle geçtiğimiz haftalara göre vaka yoğunluk durumunun azaldığı görülüyor.

 

Haber/Melek ELMA

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10