Akay, 3 mahalledeki çalışmaları inceledi

Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, Yıldırım Beyazıt, Cumhuriyet Mahallesi, İstasyon Mahallesi ve Atatürk Viyadüğü'nde yapılan çalışmaları inceleyerek, çalışmalar hakkında bilgi

Çerkezköy 5.06.2020 18:51:00 0
 Akay, 3 mahalledeki çalışmaları inceledi

 

Yıldırım Beyazıt Mahallesi Tarım Sokak, Cumhuriyet Mahallesi Melisa ve Çağlayan Sokak’ta TESKİ ile birlikte asbestli içme suyu hatlarının değiştirileceğini ifade eden Belediye Başkanı Vahap Akay, “Hemşehrilerimizin sağlıklı içme suyuna kavuşmalarını sağlayacağız. Ardından altyapısı yenilenen sokaklarda kaldırım ve sıcak asfalt kaplama çalışmalarını gerçekleştireceğiz.” dedi.

 

 

“ÇALIŞMALAR EN KISA ZAMANDA TAMAMLANACAK”

 

Cumhuriyet Mahallesi Akan Sokak’ta yapılacak olan istinat duvarı, yol genişletme, kaldırım ve sıcak asfalt kaplama çalışmalarını inceleyen Akay, daha sonra İstasyon Mahallesi Güler Sokak ve Utku Sokak’ta yol genişletme, kaldırım ve sıcak asfalt kaplama çalışmalarını inceledi. Akay çalışmalar ile ilgili “Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi ile birlikte gerçekleştireceğimiz Atatürk Viyadüğü yaya yolu genişletme çalışmalarını yerinde inceleyerek, çalışmalarla ilgili bilgi aldık. Cumhuriyet Mahallesi’nde bulunan Şehir İçi Toplu Ulaşım Araçları yeni durak alanındaki çalışmaları tamamlamak üzereyiz. Yakın zamanda Toplu Ulaşım Araçları yeni yerinde faaliyetlerine devam edecektir.” dedi.

 

Haber/Şaban KARDEŞ


0282 726 91 91
0282 747 65 10