O anne kızından değil görüntüyü çekenden şikayetçi oldu

Geçtiğimiz Çarşamba günü Çorlu'da beğendiği ayakkabıyı almadığı için kızı tarafından merdivenlerden itildiği iddiasıyla sosyal medyada gündem olan görüntüler sonrası polis

Çorlu 7.06.2020 19:12:00 0
O anne kızından değil görüntüyü çekenden şikayetçi oldu

Çorlu'nun Omurtak Caddesi üzerindeki mağazada geçen Çarşamba günü çekilen görüntü, sosyal medyada yayınlanınca büyük tepkilere neden olmuştu. Görüntülerde bir kızın, pahalı olduğu gerekçesiyle istediği ayakkabıyı almayan annesini merdivenlerden iterek düşürdüğü iddia ediliyordu. Görüntü üzerine polis, anne-kızı bulmak için çalışma başlattı.

 

GÖRÜNTÜLERİ SOSYAL MEDYADA PAYLAŞANDAN ŞİKAYETÇİ

 

Çorlu İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, olayın yaşandığı mağazada çalışanların bilgisine başvurdu. Yapılan araştırmalar sonucunda annenin N.Ş. kızının da 16 yaşındaki P.D. olduğu belirlendi. Polis, sosyal medyada gündem olan görüntüler ile ilgili annenin ifadesini aldı. Kızından şikayetçi olmayan anne N.Ş., görüntüyü çekip, sosyal medyada paylaşandan şikayetçi oldu.

 

“BEN VE KIZIM ÇOK ÜZÜLDÜK”

 

 Anne N.Ş.’nin polise verdiği ifadede olay anını "Kızımla birlikte mağazaya geldik. Kızım ayakkabılara baktı, beğendiği bir ayakkabının fiyatı yüksekti.  'Kızım bu pahalı almayalım' dedim. Ancak daha sonra benden para istedi. Ben de üzülmesin diye, yanına çıktığım sırada beni çekiştirme başladı, dengemi kaybettim ve merdivenlerden düştüm. Bu arada herkes kızıma bağırıyordu. Kızım sakinleşti ve mağazadan çıktık. Kızımdan şikayetçi değilim. Bu görüntüyü çeken ve sosyal medyaya yayan kişiden davacıyım. O da benden özür diledi ama ben ve kızım çok üzüldük." sözleri ile anlattı. Yaşı küçük olan kızın ifadesinin, soruşturmayı yürüten Çorlu Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından alınacak.

 

Haber/Melek ELMA


0282 726 91 91
0282 747 65 10