İki büyük proje için SİT alanı kazıları başladı

Ata Tepe ve Paşa Park projelerinin inşa edileceği bölgede devam eden çalışmaları yerinde inceleyen Süleymanpaşa Belediye Başkanı Cüneyt Yüksel, "Şehrimizin denizle bütünleştiği en güzel man

Süleymanpaşa 11.06.2020 14:39:00 0
İki büyük proje için SİT alanı kazıları başladı

 

Süleymanpaşa Belediyesi tarafından yapılan açıklamaya göre kente turistik değer kazandıracak Paşa Park ve Ata Tepe projeleri ile ilgili çalışmalara hız kazandırıldı ve projelerin inşa edileceği bölgede SİT alanı kazıları başladı.

 

İKİ PROJE İLE KENT TURİZMİNE KATKI SAĞLANACAK

 

Ata Tepe ve Paşa Park projesi hakkında Süleymanpaşa Belediyesi’nden yapılan açıklamada şu ifadeler yer aldı: “Proje tamamlandığında şehre hâkim bir noktada yükselecek olan devasa boyutlardaki Atatürk Anıtı ve Türk Bayrağı ile ziyaretçileri karşılayarak şehri hafızalara kazımayı amaçlayan Süleymanpaşa Belediyesi, bünyesinde büyük bir tema park, seyir terasları ve dinlenme alanlarını da barındıran Paşa Park projesi ile de Süleymanpaşa’yı bir cazibe merkezi haline getirmeyi hedefliyor. Her iki projenin de Süleymanpaşa’nın tanıtımına büyük katkı yapması bekleniyor.”

 

YÜKSEL ÇALIŞMALARI YERİNDE İNCELEDİ

 

Atatürk Mahallesi’nde yapımı planlanan bu iki büyük projenin yapılacağı bölgede ile SİT alanı kazılarının başladığı bölgedeki çalışmaları yerinde inceleyen Süleymanpaşa Belediye Başkanı Cüneyt Yüksel, kazıların tamamlanmasının ardından projelerin inşasına vakit kaybetmeden başlanacağını söyledi.

 

“GÖNDERDE AY YILDIZLI AL BAYRAĞIMIZ DALGALANACAK”

 

Süleymanpaşa’ya turistik anlamda büyük değer katması beklenen proje ile ilgili açıklamada bulunan Yüksel, “Yeni adıyla Atatürk Mahallemizde yapımını planladığımız, Süleymanpaşamıza anlam ve değer katacak Ata Tepe ve Paşa Park projemizin hayat bulacağı bölgede, SİT alanı kazılarına başlandı. Projeye, kazıların tamamlanmasıyla birlikte inşallah start vermiş olacağız. Şehrimize kazandıracağımız Paşa Park alanlarında, vatandaşlarımızı ve Süleymanpaşamıza gelen misafirlerimizi ağırlayacağız. Gönderde dalgalanacak Ay Yıldızlı Al Bayrağımız ile Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün Anıtı da bölgeye ayrı bir güzellik katacak. Şehrimizin denizle bütünleştiği en güzel manzarasının izlenebildiği bu alanda, spordan dinlenme alanlarına, seyir teraslarına kadar her türlü ihtiyacı karşılayacak sosyal donatılar yer alacak. Şimdiden şehrimize ve hemşehrilerimize hayırlı olsun.”dedi.

 

Haber/Sevay KARDEŞ


0282 726 91 91
0282 747 65 10