Bir kadın daha cinayete kurban gitti

Yurt genelinde artan kadın cinayetlerine bir yenisi de Çerkezköy'de eklendi. 2 çocuk annesi Nermin Yumuşak, ayrılık aşamasında olduğu eşi tarafından boğazı kesilerek vahşice öldürüldü. Eş

Çerkezköy 12.06.2020 10:02:00 0
Bir kadın daha cinayete kurban gitti

Fevzipaşa Mahallesi Elif Sokak No:2’de yaşayan 2 çocuk annesi 36 yaşındaki Nermin Yumuşak, iddiaya göre bir süredir ayrı yaşadığı eşi İbrahim Yumuşak tarafından bıçaklanarak öldürüldü. Aldığı bıçak darbeleriyle ağır yaralanan Nermin Yumuşak olay yerinde hayatını kaybetti. Olayın ardından İbrahim Yumuşak da polise teslim oldu.

 

VAHŞİCE ÖLDÜRDÜ

 

İddiaya göre boşanma aşamasında olan 41 yaşındaki İbrahim Yumuşak 9 aydır ayrı olduğu eşinin yaşadığı Fevzipaşa Mahallesi Elif Sokak No:2'de bulunan evine geldi. Okulların tatil olmasıyla birlikte çocuklarını alarak Kastamonu'daki yakınlarının yanına giden Nermin Yumuşak seyahat kısıtlamasının kalkması ile birlikte çocuklarını da yanına alarak geçtiğimiz günlerde Çerkezköy'e geldi. Bir süre çocuklarıyla birlikte kalan Yumuşak çocuklarını iki gün önce yeniden memleketine gönderdi. İddiaya göre boşanma aşamasında olduğu eşinin yalnız olduğunu öğrenen 41 yaşındaki İbrahim Yumuşak son kez konuşmak için evine geldi. Evde bir süre görüşen çift iddialara göre konuştukları sırada tartışma başladı. Tartışmanın alevlenmesi üzerine İbrahim Yumuşak yanında getirdiği bıçak ile eşini boğazından keserek vahşice öldürdü.

 

POLİSE TESLİM OLDU

 

Olayın ardından Çerkezköy İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne giderek eşini öldürdüğünü itiraf etti. Polis ekipleri ihbar üzerine gittikleri evde vahşice öldürülen kadının cesedi ile karşılaştı. Olay yerine gelen Cumhuriyet Savcısı'nın yaptığı ön otopsinin ardından talihsiz kadının naaşı İstanbul Adli Tıp Kurumu'na gönderilirken, Çerkezköy İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri çok yönlü soruşturma başlattı.

 

 

 

TUTUKLANARAK CEZAEVİNE GÖNDERİLDİ

 

Nermin Yumuşak'ı boğazını bıçakla keserek öldürdükten sonra polise teslim olan İbrahim Yumuşak, emniyetteki işlemlerinin ardından Çerkezköy Adliyesi'ne sevk edildi. Savcılık ifadesinin ardından mahkemeye sevk edilen zanlı tutuklanarak cezaevine gönderildi. İfadesinde eşiyle yaklaşık 9 aydır ayrı olduklarını belirten İbrahim Yumuşak, "Barışmak için eve gittim. Benimle barışmak istemeyince sinirlerime hakim olamadım" dediği öğrenildi.

 

Haber/Faik Onur KAYA


0282 726 91 91
0282 747 65 10