Psikolojik Danışma Hizmeti randevuları başladı

Kapaklı Belediyesi'nin, Kapaklı halkının kaygı düzeylerini dengelemek ve psikolojilerini güçlü tutmalarını sağlamak amacıyla verdiği Psikolojik Danışmanlık Hizmetleri yeni yerinde başladı. Kl

Kapaklı 12.06.2020 17:41:00 0
Psikolojik Danışma Hizmeti randevuları başladı

Kapaklı belediyesi tarafından yapılan açıklamaya göre, Kapaklı Belediyesi Psikoloğu Klinik Psikolog Ceren Sayın, koronavirüs salgını sürecinde Kapaklı halkının kaygı düzeylerini dengelemek ve psikolojilerini güçlü tutmalarını sağlamak amacıyla Psikolojik Danışmanlık Hattı üzerinden hizmet veriyordu. Klinik Psikolog Ceren Sayın, kontrollü normalleşme tedbirleri kapsamında yeni yeri İsmetpaşa Mahallesi’nde Kadın ve Aile Aktivite Merkezi’nde randevu taleplerini almaya başladı.

 

“TÜM TEDBİRLERİMİZİ ALARAK DANIŞAN KABULÜNE BAŞLIYORUZ”

 

Psikolojik danışmanlık hizmetlerinden yararlanmak isteyen vatandaşların, 0 282-717- 34 70 numarasını arayarak randevu talep edebileceklerini belirten Psikolog Sayın,  “Yaşanan Covid-19 pandemisini, bazılarımız kolay atlatırken bazılarımız da bu sürecin sonunda fiziksel, sosyal ve ruhsal problemler ile karşı karşıya kaldı. Bu noktada kişilerin pandemi sonrasında birebir psikolojik yardım almalarını önemsiyorum. Bizler de Kadın ve Aile Aktivite Merkezimizde tüm tedbirlerimizi alarak danışan kabulüne başlıyoruz. Kapaklı Belediyesi olarak daha önceden olduğu gibi yine yanınızda olmak istiyoruz. Sorunlarınızın varlığını önemsiyoruz; paylaşmaya, ortak olmaya davet ediyoruz.” dedi.

 

Haber/Sevay KARDEŞ


0282 726 91 91
0282 747 65 10