TRAKYAKENT'den Pınarhisar'a destek

Kırklareli Pınarhisar'da yaşanan sel felaketi nedeniyle mağdur olan Pınarhisar Belediyesine, TRAKYAKENT Birlik Başkanı ve Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak'ın talimatıyla, Kombin

Tekirdağ 13.06.2020 19:38:00 0
TRAKYAKENT

Pınarhisar’da yaşanan sel felaketi sonrası Doğu-Batı Trakya Belediyeler Birliği’nden (TRAKYAKENT) Pınarhisar Belediyesi’ne destek geldi. Şiddetli yağışın yol açtığı sel olayında baskın ve su birikintilerinin oluşması sonucu meydana gelen hasarların giderilmesi kapsamında yapılan çalışmalara destek olmak için Doğu-Batı Trakya Belediyeler Birliği’ne ait olan yüksek sistem ve kapasiteli Kombine Kanal Açma Aracı gönderildi. Gönderilen araç ile  Pınarhisar Belediyesi araçlarının ulaşamadığı kısımlarda çalışmalar yapıldı.

 

TRAKYALI VATANDAŞLARA DİKKATLİ OLUN ÇAĞRISI

 

Yaşanan sel olayı hakkında Birlik Başkanı Kadir Albayrak, Pınarhisar Belediyesi ve İlçe halkına geçmiş olsun dileğinde bulundu. Albayrak açıklamasında, “Öncelikli olarak Pınarhisarlı hemşerilerime geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum. Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi ve TRAKYAKENT Belediyeler Birliği olarak Belediyemizin yanındayız. Meteorolojiden gelen bilgilere göre, mevsimsel durum göz önüne alınarak bir hafta boyunca aralıklarla yağması muhtemel yağmurlar sonucu benzer sel baskınları yaşanabileceği öngörüsündeyiz. Belediyelerimizde kurmuş olduğumuz koordinasyon ekiplerimiz ile teyakkuz halindeyiz. Tüm Trakyalı vatandaşlarıma dikkatli olmaları yönünde çağrıda bulunmak istiyorum.” dedi.

 

Haber/Melek ELMA


0282 726 91 91
0282 747 65 10