Başkan Albayrak sabah sporlarına Ergene'de devam etti

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak normalleşme sürecinin başlamasıyla ilçelerde yaptığı sabah sporuna Ergene'de devam etti. Başkan Albayrak sabahın erken saatlerinde Ergene'ye

Ergene 18.06.2020 10:53:00 0
Başkan Albayrak sabah  sporlarına Ergene

Günün ilk saatlerinde Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak ile Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel Velimeşe Mahallesi’nde bulunan spor tesislerinde sabah sporu yaptı. sabah sporu sırasında Başkan Albayrak ve Yüksel’e,  CHP Ergene İlçe Başkanı Nuh Nuhoğlu, Ergene Belediye Başkan Yardımcıları Yüksel Baydarlı, Mehmet Cebeci, Ergene Belediyesi Meclis üyeleri ve Velimeşe mahalle muhtarı eşlik etti. Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, Ergene Belediyesi’nin yaptığı Velimeşe Mustafa Kemal Atatürk Stadyumu, Ergene Belediyesi Süleymanoğlu Spor Tesisleri ve Ergene Belediyesi Kapalı Spor Salonu’nu inceleyerek verilen hizmetleri değerlendirdi.

 

SAĞLIK MAHALLESİ 6’NCI SOKAKTA İNCELEME

 

Sporun ardından Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi ve Ergene Belediyesi ortaklığında yol yapım çalışmalrı yürütülen Sağlık Mahallesi 6’ncı sokakta tamamlanan asfalt çalışmalarını inceleyen Başkan Albayrak,  6’ncı sokağa bağlanan tali yollarında en kısa süre içinde asfaltlanacağını belirtti.

 

BAŞKAN ALBAYRAK’A TEŞEKKÜR ETTİ

 

Asfalt çalışmalarında ki desteklerinden dolayı Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak’a teşekkür eden Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel, “Bu sabah Kadir başkanımızı Ergene’de ağırladık, sabah sporumuzu Sağlık Mahallemizde ve diğer mahallelerimizde yaptık. Aynı zamanda gördüğünüz gibi daha önce Sağlık Mahallesi 6. Sokakta asfaltlamaya başlamıştık. Çok az kısmı kaldı, Allah’ın izniyle tamamlayacağız. Tekirdağ Büyükşehir Belediyemiz ile beraber bitireceğiz.”dedi. Koronavirüs salgın sürecinde yapılan çalışmalar ile ilgili bilgi veren Yüksel, “Bugüne kadar ilçemizde 300 bin adet maske dağıttık, dağıtmaya da devam ediyoruz.  Mahallelerimizi ilaçlıyoruz,  kaldırımlarımızı, yollarımızı yıkadık yıkamaya da devam ediyoruz. Vatandaşlarımıza tedbiri elden bırakmamalarını tavsiye ediyorum” şeklinde konuştu.

 

Haber/Sevay KARDEŞ


0282 726 91 91
0282 747 65 10