Bozdağ'dan Halkbank çalışanlarına teşekkür yemeği

Çerkezköy Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Ali Bozdağ, Halkbank Çerkezköy Şubesi çalışanlarını pandemi sürecinde esnafa ve esnaf odası mensuplarına gösterdikleri desteklerden ötürü öÄ?

Çerkezköy 18.06.2020 12:06:00 0
Bozdağ

 

 

Çerkezköy Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Ali Bozdağ ve Başkan Yardımcısı Hüseyin Bahar dün saat 12:30'da Halkbank Trakya Bölge Koordinatörü Yusuf Demirel, Çerkezköy Şube Müdürü Erhan Tan, Pazarlama Müdürü Nilüfer Aksakal ve Halkbank Çerkezköy Şubesi çalışanlarına Çerkezköy Gönlübol Lokantası'nda yemek verdi.

 

"ESNAFIMIZIN YANINDA OLDULAR"

 

Çin'in Wuhan kentinde ortaya çıkan ve tüm dünya ile birlikte ülkemizde de etkili olan salgın sürecinde esnafın sıkıntı yaşadığını kaydeden  Çerkezköy Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Ali Bozdağ, "Koronavirüsle mücadelede kapsamında alınan ekonomik önlemlere kamu bankaları önemli ölçüde destek verdi. Gerek vatandaşa gerekse de esnafa verilen düşük faizli krediler koronavirüsle mücadelede vatandaşlara rahat bir nefes aldırdı. Hazine ve Maliye Bakanlığımızın esnafa destek paketlerinden şimdiye kadar toplam 3 bine yakın esnafımız yararlandı. Bazı esnaf arkadaşlarımıza kredi desteği çıkmadı onlar için üzgünüz ama yüzde 99 olarak esnafımız kredi paketinden yararlandı. Devletimizden Allah razı olsun. Bu zorlu süreçte kredi destekleriyle hem odamızın hem de Çerkezköylü esnaflarımızın yanında olan Halkbank çalışanlarına teşekkür etmek için kendilerini öğle yemeğinde ağırlamak istedik. Esnafımızın yanında oldukları için teşekkür ederiz" ifadelerini kullandı.

 

Haber/Faik Onur KAYA

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10