Kaymakam Abban'dan gazilere Babalar Günü ziyareti

Çerkezköy Kaymakamı Atilla Selami Abban, Babalar Günü nedeniyle Çerkezköy Gaziler Derneği'ni ziyaret etti. Gerçekleşen ziyarette gazilerin Babalar Günü'nü kutlayan Kaymakam Abban, ilçedeki tüm ?

Çerkezköy 22.06.2020 12:28:00 0
Kaymakam Abban

 

 

Çerkezköy Kaymakamı Atilla Selami Abban, Babalar Günü’nde gazilerimizi unutmadı. Türkiye Muharip Gaziler Derneği Çerkezköy Temsilciliği’ni ziyaret eden Kaymakam Abban, gazileri Babalar Günü’nü kutladı.

 

BABALAR GÜNÜ'NÜ KUTLADI

 

Ziyarette konuşan Çerkezköy Kaymakamı Atilla Selami Abban, "Baba ailenin temel direğidir,  gazi ise vatanın temel direğidir. Vatanımızın var olması için canlarını feda eden şehit ve gazilerimizi minnetle saygıyla anıyorum. Devlet ve millet olarak her zaman gazilerimizin ve şehitlerimizin emaneti olan ailelerinin yanlarında oluyoruz. Bu vesile ile tüm gazilerimizin babalar Günü’nü kutluyorum” dedi.

 

TEŞEKKÜR ETTİLER

 

Ziyaretten ötürü Çerkezköy Kaymakamı Atilla Selami Abban'a teşekkür eden Türkiye Muharip Gaziler Derneği Çerkezköy temsilcisi Hasan Hüseyin Yarlıgan, "Babalar günü dolayısıyla Çerkezköy Kaymakamı Atilla Selami Abban derneğimize gelerek şahsımın ve gazi arkadaşlarımızın Babalar Gününü kutladılar. Kendisine gazi arkadaşlarım adına teşekkür ediyorum. Bizlerde Sayın Kaymakamımız Atilla Selami Abban'ın Babalar Günü’nü kutluyoruz" dedi.

 

Haber/Faik Onur KAYA


0282 726 91 91
0282 747 65 10