Yüksel: Bahçelievler Mahallesi'nin yol çilesi bitti

Süleymanpaşa Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerinin, Bahçelievler Mahallesi'ndeki bir cadde ve on sokakta asfalt çalışmalarını tamamladıklarını kaydeden Süleymanpaşa Belediye Başka

Süleymanpaşa 23.06.2020 10:03:00 0
Yüksel: Bahçelievler Mahallesi

 

Bahçelievler Mahallesi sokaklarının, Süleymanpaşa Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından kısa sürede sıcak asfaltla kaplanarak kullanıma hazır hale getirildiğini söyleyen Süleymanpaşa Belediye Başkanı Cüneyt Yüksel, toplam on sokak ve bir caddenin sıfırdan asfaltlandığını ve Bahçelievler Mahallesi sakinlerinin yıllardan beri çektikleri toz ve çamur derdinden kurtuldukalrını belirtti. Yüksel, çalışma kapsamında Hasan Ağa Caddesi ile Bereket, Kraliçe, Kral, Prenses, Atilla İlhan, Kadir İnanır, Ayşegül Sarıca, Balcı, Ebabil ve Çevik Sokak asfaltlandığını ifade etti.

 

“ASFALTLAMA ÇALIŞMALARIMIZ TAMAMLANDI”

 

Cüneyt Yüksel açıklamasının devamında şunları söyledi:  “Yıllardır yaz mevsiminde tozlu, kış mevsiminde çamurlu yollarda büyük çile çeken Bahçelievler Mahallesi sakinlerimizin çilesine son vermenin mutluluğunu yaşıyoruz. Sokaklarımızdaki asfaltlama çalışmalarımızı tamamlayarak vatandaşlarımızın hizmetine sunduk. Hafta başı itibariyle bölgedeki çalışmalarımızı bitirmiş olduk. Tüm mahalle sakinlerimize hayırlı olsun.”

 

Haber/Melek ELMA


0282 726 91 91
0282 747 65 10