Gabralı Hotel kapılarını kapattı

Çerkezköy'de 22 yıldır faaliyet gösteren ve ilçenin en eski otelleri arasında yer alan Gabralı Otel dün sosyal medya hesabından yaptığı açıklama ile hizmetlerine son verme kararı aldı.

Çerkezköy 24.06.2020 14:05:00 0
Gabralı Hotel kapılarını kapattı

 

Sosyal medya hesabı üzerinden açıklama yapan Gabralı Otel yetkilileri "Değerli Gabralı Hotel Misafirlerinin dikkatine, 1998 senesinden bugüne kadar büyük bir mutluluk ve heyecanla sürdürdüğümüz hizmetlerimize bugün itibariyle son verme ve Turizm, otelcilik sektöründen çekilme kararı aldık. Kurulmuş olduğumuz yıldan bu yana bize göstermiş olduğunuz destek ve güven için çok teşekkür ederiz. Bugüne kadar sizlere güzel hizmetler sunabildiysek ve hoş anılar bırakabildiysek ne mutlu bize! 22 sene boyunca emeği geçen herkese, tüm çalışanlarımıza, tüm misafirlerimize çok teşekkür ederiz" dedi.

 

"BÜYÜK BİR MAĞAZAYA KİRALADIK"

 

Gabralı Hotel sahibi Ergun Gabralı, "Sektörde daralma ve koronavirüs nedeniyle sektörün yaşadığı ekonomik dar boğazdan dolayı ailece bu kararı alarak sektörden çekildik. Otelimizin bulunduğu alanı büyük bir mağazaya kiraladık" diye konuştu.

 

Haber/Şaban KARDEŞ


0282 726 91 91
0282 747 65 10