TREPAŞ duyurdu: Borçların faizleri siliniyor

TREPAŞ, elektrik fatura borçlarını 3 Temmuz mesai saati bitimine kadar tek seferde nakit ödeyen müşterilerin tüm faiz borçlarını sileceğini duyurdu. Buna göre TREPAŞ tüm gecikme zammı tutarlarını, bir

Tekirdağ 25.06.2020 08:50:00 0
TREPAŞ duyurdu: Borçların faizleri siliniyor

 

Trakya Elektrik Perakende Satış A.Ş. (TREPAŞ) tarafından yayımlanan yazılı açıklamada, Türkiye'nin de içinden geçtiği Covid-19 pandemisi ile mücadele sürecinde, Trakya bölgesindeki müşterilerine destek olmak ve enerji hizmetlerinden kesintisiz yararlanmalarını sağlamak amacıyla vadesi geçmiş tüm elektrik fatura borçlarını 3 Temmuz tarihi mesai saati bitimine kadar nakit ödeyen müşterilerin tüm faiz borçlarını sileceğini duyurdu.

 

TEK SEFERDE NAKİT ÖDEME

 

TREPAŞ gerçekleştirdiği kampanya ile vadesi geçmiş fatura borçlarının, tek seferde nakit olarak ödenmesi durumunda oluşan tüm gecikme zammı tutarlarını, bir defaya mahsus olmak üzere tahsil etmeyecek. Müşteriler, sadece anapara borcunu ödeyerek borçlarını kapatmış olacak.

 

TÜM TREPAŞ MÜŞTERİLERİNİ KAPSIYOR

 

Açıklamanın devamında şu ifadelere yer verildi: “Kampanya, Resmi Daire, Sanayi, Ticarethane, Mesken ve Tarımsal Sulama müşterileri de dahil olmak üzere tüm TREPAŞ müşterilerini kapsamaktadır. Müşteriler kampanyadan yararlanabilmek için 3 Temmuz mesai saati bitimine kadar herhangi bir ilave başvuruya gerek kalmaksızın tüm TREPAŞ Müşteri Hizmetleri Merkezlerinden, TREPAŞ yetkili veznelerinden, anlaşmalı bankalardan ve PTT şubelerinden ödeme yapabileceklerdir. Ayrıntılı bilgi için müşterilerin, www.trepas.com.tr adresinden ve 444 88 35 no’lu Çağrı Merkezinden bilgi alabilirsiniz.”

 

Haber/Şaban KARDEŞ


0282 726 91 91
0282 747 65 10