Süleymanpaşa'da kamu binaları dezenfekte ediliyor

Süleymanpaşa Belediye Başkanı Cüneyt Yüksel, koronavirüs salgın sürecinde sivil vatandaşların olduğu kadar kamu hizmeti veren çalışanların da sağlığının korunmasının kendileri için Ã

Süleymanpaşa 26.06.2020 14:21:00 0
Süleymanpaşa

 

 

Süleymanpaşa Belediyesi koronavirüs salgınına karşı dezenfeksiyon çalışmalarına devam ediyor. Bu kapsamda ilçe sınırları içindeki tüm hastane ve sağlık kuruluşları başta olmak üzere, diğer kamu binaları da düzenli olarak dezenfekte ediliyor. Son olarak dezenfekte çalışmaları kapsamında Tekirdağ İl Emniyet Müdürlüğü ve Tekirdağ Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü’ne bağlı Sosyal Hizmet Merkezi binalarında Süleymanpaşa Belediyesi Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü Sağlık İşleri Birimi ekipleri tarafından dezenfeksiyon işlemi gerçekleştirildi.

 

DÜZENLİ OLARAK İLAÇLAMA YAPILIYOR

 

Belediye yetkilileri tarafından yapılan açıklamada “Kamu güvenliğinin tesis edilmesi için salgın sürecinde sürekli sahada bulunan ve hastalığa yakalanma riski yüksek olan emniyet mensuplarının sağlıklarının korunması amacıyla Tekirdağ İl Emniyet Müdürlüğüne bağlı binalarda düzenli olarak ilaçlama yapılıyor. Aynı şekilde salgın nedeniyle mağduriyet yaşayan herkese ulaşarak yardım eli uzatan ve süreç boyunca çalışmalarına devam eden kurumlardan olan Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü binaları da belediye ekipleri tarafından dezenfekte ediliyor. Aynı zamanda bu kurumlardan faydalanan vatandaşların da güvenle kamu kurumlarına gelebilmeleri amaçlanıyor.” denildi.

 

“ÇALIŞMALAR TAVİZ VERMEDEN SÜRECEK”

 

Çalışmalar hakkında açıklamada bulunan Süleymanpaşa Belediye Başkanı Cüneyt Yüksel, “Salgın sürecinde sivil vatandaşlarımızın olduğu kadar kamu hizmeti veren tüm çalışanların da sağlığının korunması bizim için önem arz ediyor. Başta sağlık çalışanlarımız, emniyet mensuplarımız ve belediye personelimiz olmak üzere kamu kurumlarında çalışan tüm hemşehrilerimizin ve ailelerinin sağlığını koruma altına almayı görev biliyoruz. Bu kapsamdaki çalışmalarımız Korona salgınının ilk gününden bu yana devam ediyor, son güne kadar da aynı ciddiyet ve disiplinle, taviz vermeden sürecek. Bu süreçte kamu hizmeti veren başta sağlıkçılarımız olmak üzere tüm hemşehrilerimize de şükranlarımızı sunuyoruz” dedi.

 

Haber/Duygu KÖSEOĞLU

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10