DSİ 11. Bölge Müdürü Kuran'dan Kapaklı'ya ziyaret

Kapaklı Belediye Başkanı Mustafa Çetin'in ilçedeki derelerin ıslah edilmesi yönünde yaptığı girişimler doğrultusunda Devlet Su İşleri (DSİ) 11. Bölge Müdürü Erdinç Kuran ve beraberinde

Kapaklı 26.06.2020 16:17:00 0
DSİ 11. Bölge Müdürü Kuran

 

Ziyaret kapsamında Devlet Su İşleri (DSİ) 11. Bölge Müdürü Erdinç Kuran, Kapaklı Belediye Başkanı Mustafa Çetin’i ziyaret etti. Daha sonra Kapaklı’dan geçen derelerde incelemelerde bulunan Kuran ve beraberindeki heyete Çetin, derelerin son durumu hakkında bilgi verdi. İncelemelerin ardından gerçekleşen ziyaret ile ilgili Kapaklı Belediye Başkanı Mustafa Çetin yaptığı konuşmada en kısa zamanda ilçedeki derelerin ıslahını gerçekleştireceklerini ve Kapaklı’ya yakışır bir görünüme kavuşturacaklarını söyledi.

 

DERELERDE İNCELEMELERDE BULUNDUK

 

Çetin, açıklamasının devamında “İlçemizin yıllardır çözülemeyen, tedavi edilmesi gereken en önemli yaralarından birisi dere ıslahları. Son yağmurda da bu konunun ne kadar elzem olduğunu gördük. Derelerimizin ıslah edilmesi konusunda yaptığımız girişimler sonucunda yakın zamanda ziyaret ettiğimiz DSİ 11.Bölge Müdürümüz Sayın Erdinç Kuran ve beraberindeki heyeti ilçemizde ağırlayarak, söz konusu derelerde incelemelerde bulunduk. En kısa zamanda derelerimizin ıslahını gerçekleştirerek ilçemize yakışır bir görünüme kavuşturacağız.” ifadelerine yer verdi.

 

HABER/Sevay KARDEŞ

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10