GAZDAŞ'ta isim ve logo değişikliği

Trakya bölgesinde doğal gaz dağıtımı gerçekleştiren ve Zorlu Enerji bünyesi altında hizmet veren GAZDAŞ, isim ve logosunu değiştirdi. GAZDAŞ bundan sonra Edirne, Tekirdağ ve Kırklareli'nin çeşit

Tekirdağ 29.06.2020 14:46:00 0
GAZDAŞ

 

Zorlu Enerji şirketinden konu ile ilgili yapılan açıklamada, şirketin bünyesinde bulunan şirketleri aynı isim ve logoyla tek çatı altında birleştirdiği belirtildi. Bu çerçevede Çorlu ve Marmara Ereğlisi hariç Trakya’nın tüm bölgelerinde doğal gaz dağıtım hizmetlerini sürdüren GAZDAŞ’ın, Trakya Bölgesi’ndeki 387 bin abonesine “Zorlu Enerji” ismi ve logosuyla doğal gaz dağıtımı yapmaya devam edeceği açıklandı.

 

“MARKA İSMİ VE LOGOSU DEĞİŞTİ”

 

GAZDAŞ, bölgede doğal gaz dağıtım hizmetlerini aynı unvanla sürdürecek, değişikliğin sadece şirketin marka ismi ve logosunda gerçekleşeceğinin ifade edildiği açıklamada  “Abone nezdinde şirket faaliyetlerinde değişiklik olmayacak. Marka değişimi, 26 Haziran 2020 tarihinden itibaren geçerli olmak üzere bölge ofisleri, saha araçları ve iş kıyafetlerinin değişimiyle birlikte hayata geçti. Tek marka ve tek logo yaklaşımı ile Zorlu Enerji; iş ortakları, sektör ve müşterileri için aktif ve öncü bir şirket olarak hizmet vermeyi sürdürecek.”denildi.

 

Haber/Melek ELMA

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10