Kapaklı Meclisi 33 gündemle toplanacak

Kapaklı Belediye Meclisi, tüm dünyayı etkisi altına alan koronavirüs salgını nedeniyle ara verilen toplantılarına 1 Temmuz Çarşamba günü başlayacak. Kapaklı Belediye Başkanı Mustafa Çetin başka

Kapaklı 30.06.2020 15:08:00 0
Kapaklı Meclisi 33 gündemle toplanacak

 

Kapaklı Belediye Meclisi koronavirüs salgını nedeniyle üç ay ara verdiği toplantılarına 1 Temmuz'da  başlıyor.

 

KOMİSYON ÜYELERİ SEÇİLECEK

 

Bugün Atatürk Kültür Konferans Salonu’nda Kapaklı Belediye Başkanı Mustafa Çetin başkanlığındaki toplantı saat 14.00'de başlayacak. Toplantının ilk gündem maddesinde encümen üyesi seçimi yapılırken, bir sonraki gündem maddelerinde imar komisyonu üyesi, plan ve bütçe komisyonu üyesi, tarife komisyonu üyeleri seçimi yapılacak. Gündemin beşinci maddesinde dereceye giren sporcuların ödüllendirilmesi konulu yazının görüşülmesinin ardından bir sonraki gündem maddesinde boş kadro değişikliği konulu yazı görüşülecek.

 

KREDİ TALEBİ MECLİSE GELECEK

 

Gündemin yedinci maddesinde tam zamanlı sözleşmeli personel olarak çalışacak olan mühendis ücreti belirlenirken,  bir sonraki gündem maddesinde ise 2019 yılı faaliyet raporu görüşülecek. 2019 yılı denetim raporunun okunup bilgi verilmesinin ardından 2019 mali yılı gelir ve gider kesin hesapları müzakere edilecek.   Türkiye Sakatlar Derneği Kapaklı Şubesi ile iş birliği protokolünün görüşülmesinin ardından park alanına isim verilmesi konusu ve sondaj kuyusu açılmak üzere tahsis konulu yazı görüşülecek. Dolu kadro değişikliği konulu yazının görüşülmesinin ardından gündemin 15'inci maddesinde norm kadro cetvelleri konulu yazı görüşülüp karara bağlanacak. Tam zamanlı sözleşmeli personel olarak çalışacak olan tabib ücretinin belirlenmesi konulu yazının görüşülmesinin ardından taşınmaz satışı konulu yazı görüşülüp karara bağlanacak. Gündemin 18'inci maddesinde belediye yatırım ve hizmetlerinde kullanılmak üzere İller Bankası A.Ş'den nakit kredi kullanılması konulu yazının görüşülmesinin ardından belediye boş kadro değişikliği konulu yazı görüşülüp karara bağlanacak.

 

33 MADDE GÖRÜŞÜLECEK

 

Gündemin 20'inci maddesinde müdürlük kurulması konulu yazı görüşülürken, bir sonraki gündem maddelerinde Kapaklı İlçe Emniyet Müdürlüğünün araç tahsisi talebi ve bütçe konulu yazı görüşülecek. Muhtarlık binalarına ait elektrik, su, doğalgaz, internet ve telefon faturalarının belediye bütçesinden ödenmesi konulu yazının görüşülmesinin ardından trampa konulu yazı görüşülüp karara bağlanacak. Gündemin 25'inci maddesinde taşınmaz devri konulu yazı görüşülürken, diğer maddelerde ise belediye iç borçlanma konulu yazı, 323 ada 20 parselde bulunan belediye hissesinin satışı konulu yazısı görüşülecek. Bahçelievler Mahallesi 680 ada 2 parselin bedelinin ödenmesi ve takası konulu yazının görüşülmesinin ardından belediyeye ait kiralık yerler konulu yazı, işyeri açma ve çalıştırma ruhsatları konulu yazı görüşülecek. Bütçe içi işletme ücret tarifesi konulu yazının görüşülmesiyle birlikte tarife komisyonuna ve imar komisyonuna havale edilen konular görüşüldükten sonra meclisin ilk oturumu tamamlanacak.

 

Haber/Faik Onur KAYA


0282 726 91 91
0282 747 65 10