Yeni başkan kooperatif üyelerini yemekte ağırladı

SS. 158 Nolu Taşıyıcılar Kooperatifinin gerçekleştirdiği Olağan Genel Kurul toplantısında kooperatif başkanlığına Ferdi Ertekin seçildi. Kooperatifin kendi arasında yaptığı kongrenin ardından ba?

Kapaklı 2.07.2020 17:27:00 0
Yeni başkan kooperatif üyelerini yemekte ağırladı

 

Anadolu Taş Fırın’daki yemek programında konuşan SS. 158 Nolu Taşıyıcılar Kooperatifi Başkanı Ferdi Ertekin, “Yıllardır sektörün içerisinde sizin gibi emek veren, ekmeği için direksiyon sallayan bir kardeşiniz olarak bugün şahsım ve kooperatifimiz için önemli bir gün. Şahsımı uygun görüp başkanlığa getiren tüm üyelerimize teşekkür ediyorum" diye konuştu.

 

 ‘’FİYAT – ÖĞRENCİ KONULARINI DÜZENLEMEK İLK İŞİMİZ’’

 

Öğrenci servisleri arasındaki fiyat – öğrenci sayısı anlaşmazlığını bitireceğini kaydeden Ertekin, "Kooperatifimizin birlik, beraberlik anlayışı yıllardır sekteye uğruyor. Fiyat ve öğrenci konularında yer yer aramızda kırgınlıklar olmasına gönlüm razı gelmiyor. Bu durumu düzeltmek için elimizi taşın altına koyarak, ilk işimiz konuyla ilgili bir düzenleme yapmak olacak. Kooperatife kurumsal bir kimlik katmaya çalışıyoruz.  Kooperatifimiz içerisindeki kutuplaşmayı tamamen bitirmek istiyoruz. Ben, sen değil biz olmak istiyoruz. Kooperatifimizi kurumsallaştırmak, aktif ve sözü geçen bir oluşum haline getirmek için tüm çabayı sarf edeceğime emin olabilirsiniz. Etkin bir kooperatif ancak etkin bir yönetimle mümkün olur. Sizlere layık olmak için elimden geleni yapacağıma sizlerin huzurunda söz veriyorum" dedi.

 

Haber/Faik Onur KAYA


0282 726 91 91
0282 747 65 10