CHP İlçe Teşkilatından dadaşlara ziyaret  

CHP Çerkezköy İlçe Başkanı Ayfer Dönmez ve yönetim kurulu üyeleri Çerkezköy Erzurumlular Derneği'ni ziyaret etti. Gerçekleştirilen ziyarette Erzurumlularla bir araya gelen İlçe Başkanı Dönm

Çerkezköy 2.07.2020 19:20:00 0
CHP İlçe Teşkilatından dadaşlara ziyaret  

 

 

Önceki akşam yönetim kurulu üyeleriyle birlikte Çerkezköy Erzurumlular Derneğini ziyaret eden CHP Çerkezköy İlçe Başkanı Ayfer Dönmez, Dernek Başkanı Edip Nurettin Akın tarafından karşılandı.

 

BAŞKANIMIZ CİDDİ HİZMETLER YAPTI

 

Belediye Başkanı Vahap Akay’ın seçim sonrasında hiçbir ayrım gözetmeksizin herkese hizmet ettiğini kaydeden CHP Çerkezköy İlçe Başkanı Ayfer Dönmez, "Belediye Başkanımız Vahap Akay, Çerkezköy’e ciddi hizmetler yaptı ve bu hizmetlerini hiçbir ayrım gözetmeksizin gerçekleştirdi. Çerkezköy'de her yıl ciddi anlamda nüfus artışı yaşanıyor. Her yıl yüzde 10 göç alarak hızla büyüyen kentimizin daha çok yatırıma ihtiyacı var. Yeni dönemde daha güzel projelerle kentimiz daha yaşanılabilir bir kent havasına kavuşacak” diye konuştu.

 

TEŞEKKÜR ETTİ

 

Dernek üyelerinin sorunlarını dinleyen Dönmez, çözüm için gerekli çalışmaları yapacaklarını ifade etti. Çerkezköy Erzurumlular Derneği Başkanı Edip Nurettin Akın ise ziyaretten ötürü CHP Çerkezköy İlçe Başkanı Ayfer Dönmez ve yönetim kurulu üyelerine teşekkür etti.

 

Haber/Sevay KARDEŞ


0282 726 91 91
0282 747 65 10