Vali Yıldırım'dan Başsavcı ve Sosyal Hizmetler Müdürlüğü'ne ziyaret

Tekirdağ Valisi Aziz Yıldırım, dün birtakım ziyaretler gerçekleştirdi. Bu kapsamda Tekirdağ Cumhuriyet Başsavcılığı'na atanan Soner Gül'e iade-i ziyaret gerçekleştiren Vali Yıldırım

3.07.2020 13:06:00 0
Vali Yıldırım

 

 

Vali Aziz Yıldırım, Tekirdağ Cumhuriyet Başsavcı Vekili olarak görev yaparken Hakimler ve Savcılar Kurulu’nun (HSK) 17 Haziran tarihli Adli ve İdari Yargı Yaz Kararnamesiyle Tekirdağ Cumhuriyet Başsavcılığı’na atanan Soner Gül’e iadei ziyaret gerçekleştirdi. Tekirdağ Cumhuriyet Başsavcılığı’na atanan Soner Gül’ü makamında ziyaret eden Vali Yıldırım Başsavcı Gül’e yeni görevinde başarılar diledi.

 

TEKİRDAĞ BAŞSAVCI VEKİLİYDİ

 

Tekirdağ Cumhuriyet Başsavcısı Güngör Karakoç’un, HSK kararnamesiyle İstanbul Gaziosmanpaşa Cumhuriyet Başsavcı Vekilliği’ne atanmasıyla Tekirdağ Başsavcılığı’na atanan Soner Gül, 2015-2018 yılları arasında Cumhuriyet Başsavcısı olarak Lüleburgaz’da görev yapmış ve 2018 yılının Ağustos ayında Tekirdağ’a Cumhuriyet Savcısı olarak atanmıştı. Bir süredir Tekirdağ Cumhuriyet Başsavcı Vekili olarak görev yapıyordu.

 

 

 

 

VALİ YILDIRIM AİLE ÇALIŞMA İL MÜDÜRLÜĞÜ’NÜ ZİYARET ETTİ

 

Aile Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü ziyaretinde Vali Aziz Yıldırım’ı, İl Müdürü Ülkü Uslu ve şube müdürleri karşıladı. Karşılamanın ardından müdürlüğe geçen Vali Yıldırım, kurum çalışanları ile bir süre sohbet etti. İl Müdürü Uslu’dan müdürlüğün faaliyetleri hakkında bilgi alan Vali Yıldırım, yapılan çalışmalardan dolayı memnuniyetini ifade ederek çalışmaların aynı titizlikle sürdürülmesi talimatını verdi. Daha sonra Vali Yıldırım, Aile Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü’ne bağlı kuruluşlarda koruma ve bakım altında kalan çocuklar tarafından yapılan eserlerden oluşan, 15 Temmuz temalı resim sergisini gezdi.

 

Haber/Duygu KÖSEOĞLU


0282 726 91 91
0282 747 65 10