"Tohum toprağa engelli topluma emanettir"

Ergene Belediyesi tarafından Kıbrıs Gazisi Selçuk Yangır'ın torununa engelli puset aracı hediye edildi. Araç tesliminde Belediye Başkanı Rasim Yüksel de bulundu.  Yüksel, "Ergene'de hep birlikte e

Tekirdağ 3.07.2020 14:14:00 0

 

Ergene Belediyesi, Ulaş Mahallesi’nde yaşayan Yangır ailesinin 10 yaşında ki Gazi torunu Alp Yangır’a engelli puset aracını teslim etti. Teslim töreninde Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel de yer alarak bir ailenin daha mutluluğuna ortak oldu.

 

ENGELLERİ SEVGİ İLE AŞIYORUZ”

 

Belediye Başkanı Rasim Yüksel, Ergene’de her zaman engelli ailelerin yanlarında olduklarını ifade ederek yaptığı açıklamada “Sevgiyle engelleri aştığımız Ergene’de bizler her zaman halkımızın yanındayız. Engelli vatandaşlarımızın hayat içerisinde karşılaştıkları sıkıntılara toplumun, çevrenin ortak sorunu gibi bakmalıyız. Bu doğrultuda yaşadıkları her türlü ihtiyaç ve sıkıntıların giderilmesine yardım ederek, bir nebzede olsa onların hayatlarının daha da kolaylaştırılacağına inanıyorum. Engellilerin yaşamlarını daha rahat hayat sürdürebilmeleri ve hak ettiği hayat şartların kavuşturulması amacıyla elimizden gelen imkanları sağlamalıyız. Ergene’de hep birlikte engelleri sevgi ile aşıyoruz, biz bir gün değil her gün engelli vatandaşlarımızın yanındayız, tohum toprağa engelli topluma emanettir” dedi.

 

Haber/Sevay KARDEŞ


0282 726 91 91
0282 747 65 10