Ves-Koç Toptan Gıda Çerkezköy'de açıldı

Çerkezköy Namık Kemal Bulvarı üzerinde Cumartesi günü gerçekleştirilen törenle Ves-Koç Toptan Gıda ve Perakende Çerkezköy Şubesi, Çerkezköylülerin hizmetine açıldı. Çerkezköy'de ş

Çerkezköy 5.07.2020 12:13:00 0
Ves-Koç Toptan Gıda Çerkezköy

 

Ves-Koç Toptan Gıda ve Perakende, Çerkezköy Şubesi ile Çerkezköy’deki şube sayısını ikiye çıkardı. Namık Kemal Bulvarı üzerinde bulunan Çerkezköy Şubesi, Cumartesi günü saat 12.00'de gerçekleştirilen açılış töreni ile açıldı. Açılış törenine işletme sahibi Veysel Karakoç, Karakoç’un ailesi, yakın dostları ve vatandaşlar katıldı.

 

“ÇERKEZKÖY’DE İKİNCİ ŞUBEMİZİ AÇTIK”

 

Ves-Koç Toptan Gıda Ve Perakende Çerkezköy Şubesi işletme sahibi Veysel Karakoç, Çerkezköy’de şubeleşmek istediklerini dile getirerek “Çerkezköy’de ikinci şubemiz. İlk Şubemizi Kızılpınar Mahallesi’nde açmıştık. Van ilinde de aktif olarak açık şubemiz var. Çerkezköy’de de şube sayımızı arttırmayı düşünüyoruz. Konsept olarak işletmemiz, diğer firmalara nazaran bir farklılık arz etmektedir. Burada iki kanal oluşturduk; toptan ve perakende kanalı. İsteyen vatandaş, özellikle sanayi kesimi, istediği takdirde toptan alışveriş yapabilir, bireysel tüketicilerimiz de buradan alışveriş yapabilirler. Bizim en büyük avantajımız şu işletmemizde aracı olayı yok. Direk fabrikadan tüketiciye ulaşıyor ürünler. Arada toptancı ya da herhangi bir bayi yok tek kanaldan ürünleri tüketiciye ulaştırdığımız için bu da maliyete yansıyor. Çerkezköy'ümüze hayırlı olsun”

 

Haber/Duygu KÖSEOĞLU

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10