Cinayet şüphelileri tutuklanarak cezaevine gönderildi

Çorlu'da evinin önünde oturduğu esnada tabancayla başından vurularak öldürülen 2 çocuk babası 29 yaşındaki Erdal Ergör'ün cinayet zanlıları olarak G.Ç. (18) ile O.S.,(17), tutuklandı. Tutuklana

Çorlu 6.07.2020 18:33:00 0
Cinayet şüphelileri tutuklanarak cezaevine gönderildi

 

Önceki gün Çorlu'nun Hıdırağa Mahallesi’nde meydana gelen olayda evinin önünde oturan Erdal Ergör'e, tabancayla ateş edildi. Ergör, mermilerin başına isabet etmesiyle kanlar içinde yere yığıldı. Silah seslerini duyan çevredekilerin ihbarı üzerine kaza yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Sağlık görevlilerince olay yerinde ilk müdahalesi yapılan Ergör, ardından Çorlu Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Evli ve 2 çocuk babası Ergör, doktorların tüm çabasına rağmen kurtarılamadı.

 

İKİSİ DE TUTUKLANDI

 

Bölgedeki güvenlik kameralarını da incelemeye alan polis, olayı G.Ç., ile Ö.S.'nin gerçekleştirdiğini belirledi. Polisin yakaladığı şüphelilerden G.Ç., ifadesinde Erdal Ergür'ün kendisine küfrettiğini ileri sürüp, olayı bu yüzden gerçekleştirdiğini söylediği öğrenildi. Emniyetteki işlemlerinin ardından çelik yelek giydirilerek sıkı güvenlik önlemleri altında adliyeye sevk edilen 2 şüpheli çıkarıldıkları mahkemece tutuklandı.

 

Haber/Faik Onur KAYA


0282 726 91 91
0282 747 65 10