4 yeni aracı filosuna dahil etti

Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel, saha çalışmalarında kullanılmak üzere Belediye bünyesine 2 çöp kamyonu, 1 minibüs ve 1 arasözün kazandırıldığını belirterek"Halkımıza sunulan

Ergene 7.07.2020 19:51:00 0
4 yeni aracı filosuna dahil etti

 

Ergene Belediyesi’ne kazandırılan araçlardan çöp kamyonunun tanıtım töreni önceki gün düzenlendi. Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel, Başkan Yardımcıları ve Belediye Meclis üyeleri katıldı.

 

“ARAÇ FİLOMUZUN SAYISINI YÜKSELTİYORUZ”

 

Çöp kamyonunun araç tanıtım töreninde konuşan Yüksel, “Halkımıza sunulan hizmetin kalite ve niteliğinin arttırılması adına araç filomuzun sayısını yükseltmeye devam ediyoruz. Belediyemiz tarafından ilçemize 2 adet çöp kamyonu, 1 adet arasöz ve 1 adet minibüs satın alındı. Bugün yeni çöp kamyonumuz için kurban keserek araç tanıtım töreni gerçekleştirdik. Rabbim araçlarımızı kazasız belasız kullanmayı, halkımıza hayırlı bir şekilde hizmet etmeyi nasip etsin. Yaşanılan zor zamanlarda halkımızı düşünerek, araç filosunun arttırılması verilen desteğin gücünü de ortaya koymaktadır. Ergene’ye en verimli hizmeti sunma gayretindeyiz” ifadelerini kullandı.

 

“150 ADET YENİ ÇÖP KONTEYNERİ ALINDI”

 

Ergene’ye 150 adet yeni çöp konteyneri de alındığını açıklayan Belediye Başkanı Rasim Yüksel, kısa süre sonra yeni alınan çöp konteynerlerinin de Ergene’ye geleceğini ifade etti. Yapılan konuşmanın ardından kurban kesildi. Daha sonra törene katılanlarla birlikte kurdele kesimi ve fotoğraf çekimi ile tören sona erdi.

 

Haber/Duygu KÖSEOĞLU


0282 726 91 91
0282 747 65 10