Bozdağ Besi Çiftliği'nde kurbanlıklar alıcılarını bekliyor

Kurban Bayramı'na sayılı günler kala hareketlenen sektörde Bozdağ Çiftliği'nin sahibi Ali Bozdağ, 10 yıllık tecrübeleriyle bu Kurban Bayramı'nda da kurban sahiplerine satış ve kesim konusunda Bozdağ Çif

Çerkezköy 12.07.2020 16:34:00 0
Bozdağ Besi Çiftliği

 

 

Çerkezköy Ambardere mevkiinde bulunan Bozdağ Besi Çiftliği'nde Kurban Bayramı'na sayılı günler kala kurbanlıklar görücüye çıkmaya başladı.

 

YOĞUN İLGİ VAR

 

Kurban bayramı öncesi kurban alacak vatandaşlara tavsiyede bulunan Bozdağ Besi Çitfliği çalışanlarından Veysel Ertuğrul, "Hayvanların bakımlarının iyi yapılmaş olması gerekiyor. Kurbanlıkların dişi çok önemli. Büyükbaş hayvanlarda iki yaşını, yani kapağını sökmüş olması. Tabii bunu ağzını açıp diş muayenesiyle de görebilirler. Dış görünüşünün yanı sıra ek olarak kilosuna da bakmalı. Bunun yanında ayrıca kulağı kesik, gözü kör, boynuzları kopuk hayvan da kurban edilmez. Biz bu konuları göz önünde bulunarak hayvanların tüm bakımlarını eksiksiz ve tam yaptık. Çok ilgilendik. Vatandaşlarımız da yoğun ilgi gösterdi” dedi.

 

RANDEVULU SİSTEM

 

Bozdağ Besi Çiftliği Sahibi Ali Bozdağ ise Kurban Bayramı’nda randevulu sistemle çalışacaklarını kaydederek "Şu anda kurbanlıklarımızın büyük bir bölümü satıldı. Kurban Bayramı için kesimhanemizi hazırladık. Kurbanlarımız randevulu sistemle kesilecek ve mutlaka bir hoca bulundurarak gerekli duamızı yaparak kurbanlarımızı keseceğiz. Makinelerimizin tümünü dezenfekte edeceğiz. Bunun yanı sıra maskesiz vatandaşlarımızı alanın dışında tutacağız. Bu yıl kurban bayramı tedbirlerine eksiksiz olarak hazırlandık. Her gün ilaçlama gerçekleştiriyoruz. Gayet hijyenik ve sağlıklı bir ortamda müşterilerimiz kurbanlarını alabilecek" dedi.

 

Haber/Faik Onur KAYA

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10