İrlanda güzellik kraliçesi bir kez daha Çerkezköy'de ameliyat oldu

İrlanda yüksek kilo kraliçesi Effy Murphy geçtiğimiz yıl kilolarından kurtulmak için Çerkezköy'de bulunan Çerkezköy Özel İrmet Hospital'ı tercih ederken, bu kez de aşırı  kilo verme sonucu oluÅ?

Çerkezköy 14.07.2020 21:30:00 0
İrlanda güzellik kraliçesi bir kez daha Çerkezköy

 

 

ROTASINI ÇERKEZKÖY'E ÇEVİRDİ

 

İrlanda başta olmak üzere Avrupa'da bir çok ülkede bilinen, gittiği bir çok ülkede dikkatleri üstüne çekmeyi başaran Effy Murphy’yi Çerkezköy'e getiren hikaye ise bir hayli ilginç. Güzellik kraliçesi Murphy, Yeni Zelenda'da uçağa bindiği esnada kabin görevlileri tarafından fazla kiloları gerekçe gösterilerek riskli yolcu statüsüne alınınca kraliçeliği kaybetmek pahasına fazla kilolarından kurtulmak için arayış içerisine girdi. Obezite ameliyatlarında Türkiye'nin başarısını, bu başarı arasında Çerkezköy'de bulunan Özel İrmet Hospital Hastanesinin obezitedeki başarısını ve hastaların memnuniyetini baz alan Effy Murphy fazla kilolarından kurtulmak için rotasını Çerkezköy'e çevirdi.

 

BIÇAK ALTINA YATTI

 

Bir yıl önce Çerkezköy Özel İrmet Hastanesindeki başarılı obezite ameliyatının ardından ülkesine dönen İrlanda yüksek kilo kraliçesi Effy Murphy, bu defa estetik güzelliğini elde etmek için Özel İrmet Hospital Hastanesinde bıçak altına yattı. Murphy'nin hastane camından Çerkezköy manzaralı paylaştığı fotoğrafa düştüğü not ise hem tebessüm ettirdi, hem de düşündürdü. Murphy,  Çerkezköy için 'İstanbul'daki İrmet Hastanesinin hasta yatağından hasta manzaram. Çalışanlar çok güzel benimle ilgileniyorlar. Başarılı operasyon geçirdim' diyerek hastanedeki son durumunu takipçileri ile bu şekilde paylaşan Murphy  kendisi için önemli olduğunu belirttiği sevimli ayıcığı hastanenin yatağına yatırıp 'ted geldi benimle beraber dinleniyor ' ifadesi ile paylaştı.

 

 

 

TEŞEKKÜR ETTİ

 

Yeniden sağlığına kavuşması için biraz daha dinlenmeye ihtiyacı olduğunu söyleyen Murphy , yakında sosyal medyaya daha fazla zaman ayıracağını takipçileriyle paylaştı. İrlanda Yüksek Kilo Kraliçesinin bir yıl önce kendileri ile tanıştığını kaydeden İrmet Hastanesi Yönetim Kurulu Başkanı Op.Dr. Ahmet Türker " Bir çok yabancı hastamız gibi İrlanda Yüksek Kilo Kraliçesi Effy Murphy de bir yıl önce obezite ameliyatı için hastanemize gelmişti. Başarılı ameliyat sonrası ülkesine dönen ve bir yıl aradan sonra estetik ameliyatı için hastanemizde görmek bizleri memnun etti. Sağlık turizmi ile başlayan ikili ilişkiler zaman içerisinde insani ilişkilere dönüştü. Effy Murphy gibi hastalar bizlerin yurt dışındaki aynası oluyor. Hem ülkemizin hem ilçemizin hem de hastanemizin gönüllü tanıtım kraliçelerimiz olarak ailemizin bir parçası oluyorlar. Kendilerine biz de teşekkür ediyoruz ' diyerek Effy Murphy’nin paylaşımını takipçileriyle paylaştı.

 

Haber/Şaban KARDEŞ

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10