CHP ilçe yönetiminden Yozgatlılar Derneği'ne ziyaret

Cumhuriyet Halk Partisi Çerkezköy İlçe Başkanı Ayfer Dönmez, ilçe yönetimi ile birlikte Çerkezköy Yozgatlılar Derneği'ni ziyaret etti. Dernek Başkanı Emin Sungur'a pandemi sürecinde vatandaÅ

Çerkezköy 15.07.2020 12:20:00 0
CHP ilçe yönetiminden Yozgatlılar Derneği

 

 

CHP Çerkezköy İlçe Başkanı Ayfer Dönmez, beraberinde ilçe yönetimi ile birlikte önceki gün saat 20:00’da Çerkezköy Yozgatlılar Derneği’ni ziyaret etti. Dernek Başkanı Emin Sungur ve dernek yönetimiyle görüşen Dönmez, ülke olarak zor bir süreçten geçtiğimizi belirterek derneklerin bu süreçte aktif olması, vatandaşların ihtiyaçlarını gidermesi gerektiğini kaydetti.

 

“SOSYAL DERNEKÇİLİKTEN YANAYIZ”

 

Pandemi sürecinde yardıma muhtaç ailelere yardımlarda bulunduklarını kaydeden Çerkezköy Yozgatlılar Derneği Başkanı Emin Sungur, “Benim görüş ve prensibimde çocuğun dini, dili, ırkı, mezhebi ve siyaseti olmaz. En ücra kesimde kim varsa yardıma hazırız” dedi. Sosyal dernekçilikten yana olduklarını da kaydeden Sungur, “Biz gençleri sosyalleştirmek kötü alışkanlıklardan uzak tutmak istiyoruz. Derneğimizde bilardo aldık, pinpon masası aldık, langırt aldık. Onlara sosyal aktivitelere yönlendirmek, sokaktan almak istiyoruz. Tavla turnuvası da düzenleyeceğiz. Amaç kaynaşmak, diğer derneklere örnek olmak” dedi.

 

“DARDA OLAN VATANDAŞLARIMIZA DESTEĞİMİZİ SÜRDÜRECEĞİZ”

 

Dernek Başkanı Emin Sungur da, maddi sıkıntısı olan kadınların hazırlamış oldukları ev yapımı ürünleri satmalarını sağlayarak onların aile ekonomisine katkıda bulunmak istediklerini belirterek, “Eşini kaybetmiş dul ve maddi olarak sıkıntı yaşayan kadınların hazırlamış oldukları ev yapımı yiyecekleri satarak onlara gelir kapısı açtık. Hazırlamış oldukları mantı, yufka gibi yiyecekleri çalışan kadınlara sattılar. Bunlara vesile olmak bize kendimizi çok iyi çok mutlu hissettirdi. Her zaman darda kalan vatandaşlarımıza desteğimizi sürdüreceğiz” ifadelerini kullandı.

 

“YARDIMA MUHTAÇ HER KİM VARSA EL UZATMALIYIZ”

 

Milli birlik ve beraberlik içinde olmamız gereken bir süreçten geçtiğimizi belirten CHP Çerkezköy İlçe Başkanı Ayfer Dönmez de, “Ülke olarak her zamankinden daha fazla bir arada olmamız gerekiyor. Din, dil, mezhep ve siyasi görüş ayrımı yapmadan her bireye eşit yaklaşmalıyız. Yardıma muhtaç olan her kim varsa el uzatmalıyız. Virüs sebebiyle işini kaybeden, maddi olarak çok zor süreçlerden geçen insanlarımız var, onların yanında olmalıyız. Biz yönetim olarak bu süreçte işini kaybeden vatandaşlarımıza destek olduk, iş bulmalarına yardım ettik. İşsizlere iş bulduk, onlara ekmek kapısı açınca onlarla birlikte çok mutlu olduk. Öte yandan belediyemizin üzerinde çok büyük sorumluluk var, o sorumluluğu hafifletmeye çalıştık” dedi.

 

 

 

Haber / Faik Onur KAYA

 

 

 

 

 

 

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10