TBMM Başkanı Şentop memleketinde hemşehrileriyle buluştu 

Türkiye Büyük Millet Meclisi Başkanlığı'na ikinci kez seçilen Prof. Dr. Mustafa Şentop memkeleti Tekirdağ'a geldi. Çorlu Atatürk Havaalanında protokol üyeleri tarafından karşılanan Şentop, meml

Tekirdağ 17.07.2020 19:19:00 0
TBMM Başkanı Şentop memleketinde hemşehrileriyle buluştu 

 

 

TBMM Başkanı Mustafa Şentop’u Tekirdağ Valisi Aziz Yıldırım, Çorlu Kaymakamı Cafer Sarılı, Tekirdağ Milletvekilleri Mustafa Yel ve Çiğdem Koncagül, NKÜ Rektörü Prof. Dr. Mümin Şahin, İl Jandarma Komutanı Kıdemli Albay Osman Kılıç, İl Emniyet Müdür Yardımcısı Aykut Efe, Marmaraereğlisi Belediye Başkanı Hikmet Ata, Hayrabolu Belediye Başkanı Osman İnan, Kapaklı Belediye Başkanı Mustafa Çetin, Keşan Belediye Başkanı Mustafa Helvacıoğlu, Çorlu Cumhuriyet Başsavcısı Murat Yiğiter, Çorlu İlçe emniyet Müdürü Serdar Kurtoğlu, İl Sağlık Müdürü Cengiz Kalkan, Tekirdağ Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Cengiz Günay, Çorlu Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı İzzet Volkan, Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Süleyman Kozuva, AK Parti Tekirdağ İl Başkanı Mestan Özcan ve yönetim kurulu üyeleri ile Çorlu AK Parti İlçe Başkanı Yavuz Uylaş ve yönetim kurulu üyeleri ile çok sayıda protokol üyesi, Oda Başkanı ve STK temsilcileri ile vatandaşlar karşıladı.

 

TÜRK BAYRAĞI HEDİYE EDİLDİ

 

AK Parti Çorlu İlçe Başkanı Yavuz Uylaş ve yönetim kurulu üyeleri tarafından TBMM Başkanı Mustafa Şentop’a Türk Bayrağı hediye edilirken, STK ve parti temsilciler tarafından Şentop’a ardından çiçek takdim edildi.

 

ESNAFI GEZDİ

 

Tekirdağ'da bulunan Eski Camii'nde Cuma namazı kılan TBMM Başkanı Şentop'a AK Parti Tekirdağ İl Başkanı Mestan Özcan tarafından Ayasofya Camii'nin tablosu hediye edildi. Cuma namazı sonrası il merkezinde çarşı esnafını ziyaret eden Şentop ve portokol üyeleri Süleymanpaşa Belediye Başkanı Cüneyt Yüksel'i ve Tekirdağ Valisi Aziz Yıldırım'ı makamında ziyaret etti.

 

ŞEHİT AİLESİNİ UNUTMADI

 

Belediye ve Valilik ziyaretinin ardından Türkiye Büyük Millet Meclisi Başkanı Mustafa Şentop Sakarya'nın Adapazarı ilçesinde patlayıcıların indirilmesi esnasında meydana gelen patlamada şehit olan Jandarma Astsubay Kıdemli Başçavuş Halil Tuna Akgöz'ün Tekirdağ'daki babaevini ziyaret etti. Ziyarette Şentop, şehidin annesi Fatma ve babası Basri Akgöz'e taziyelerini iletti.

 

 

 

 

Haber/Faik Onur KAYA


0282 726 91 91
0282 747 65 10