Gülerçin Koleji ailesi kahvaltıda buluştu

Özel Gülerçin Koleji tarafından 2020-2021 eğitim- öğretim yılı açılış kahvaltısı düzenlendi. Dün saat 09:30'da kolej binasında düzenlenen kahvaltıya Özel Gülerçin Koleji Kurucus

Çerkezköy 20.07.2020 17:29:00 0
Gülerçin Koleji ailesi kahvaltıda buluştu

 

 

Dün saat 09.30'da okulun yemekhane katında gerçekleştirilen kahvaltıda konuşma gerçekleştiren Özel Gülerçin Kolej Okul Müdürü Ömer Kürklü, akademik kadrosunun her yıl olduğu gibi bu yılda büyük başarılara imza atacağına yürekten inandığını ifade ederek’’ . Öğretmenlerimiz ve yardımcı personellerimizle tam kadro olarak yeni eğitim öğretim yılına hazırız. 2020-2021 eğitim öğretim yılında başarılarla dolu bir dönem geçirdik. Gerek akademik çalışmalar, gerek sosyal etkinlikler açısından bütün planlamamızı yapacağız" dedi.

 

BAŞARILAR DİLEDİ

 

Kahvaltıda açılış konuşmasını Özel Gülerçin Koleji Kurucusu Sait Bülent Gülerçin yaptı. Konuşmasında tüm akademik ve teknik personeline başarı dileklerinde bulunarak iyi bir eğitim öğretim yılı dileğinde bulunan Sait Bülent Gülerçin, "Tatil dönüşü beraber bir kahvaltıyla başlayalım dedik, arkadaşlarımızın gözlerinden okuduğum hepsi heyecanlı, yeni bir döneme girmenin heyecanı içindedir. Maalesef geçtiğimiz dönemin bir yarısı başta ülkemiz olmak üzere tüm dünyayı etkisi altına virüs nedeniyle öğrencilerimiz ile birlikte olamadık. Ancak sizler bu süreçte elinizden geleni yaptınız ve bunun sonuçlarını da sınavda yakaladığımız başarı ile gördük. Hepinize sonsuz teşekkür ediyorum. Gülerçin Kolei olarak hep önde olduğumuzun inancındayım. Bunlar ise sizlerin sayesindedir. 2020-2021 eğitim öğretim yılının hepimize hayırlı olmasını temenni ediyorum" dedi.

 

 

Haber/Faik Onur KAYA

 

 

 

 

 

 

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10