Sapık dayı saklandığı tarlada yakalandı

Hayrabolu'da kız yeğeni 14 yaşındaki R.C'ye cinsel istismarda bulunduğu gerekçesiyle aranan evli ve iki çocuk babası 42 yaşındaki T.K ayçiçeği tarlasında saklanırken yakalandı.

Hayrabolu 21.07.2020 16:00:00 0
Sapık dayı saklandığı tarlada yakalandı

 

 

DAYISI CİNSEL TACİZDE BULUNDU

 

25 Haziran tarihinde Malkara Temdezli mahallesinde meydana gelen olayda bir başka kentte yaşayan kadın kızı R.C.'yi de yanına alarak ağabeyi K.K.'yı ziyarete geldi. Anne bir süre kaldıktan sonra, R.C.'yi kaz çiftliğinde dayısının yanında bırakarak evine döndü. Yaklaşık bir hafta boyunca çiftlikte kalan R.C.'ye dayısı T.K., cinsel istismarda bulundu. Annesinin yanına dönen R.C., dayısının kendisine cinsel istismarda bulunduğunu anlattı. Kızının ifadeleri üzerine jandarmaya giden anne, şikayette bulundu.

 

ADLİYEYE SEVK EDİLDİ

 

Hayrabolu İlçe Jandarma Komutanlığı, pedagog ve avukat eşliğinde R.C.'nin ifadesine başvurdu. R.C. ifadesinde, dayısı T.K.'nin kendisine cinsel istismarda bulunduğunu anlattı. Kızın ifadelerine üzerine çiftliğe giden jandarma ekipleri, T.K.'yı bulamadı. 2 çocuğu ve eşini bırakan şüphelinin kaçtığı belirlendi. Jandarmanın her yerde aradığı T.K., 26 gün sonra, dün kırsal alanda ayçiçeği tarlasında saklanırken yakalanırken, İlçe Jandarma Komutanlığı'nda soruşturması tamamlanan T.K., adliyeye sevk edildi.

 

Haber/Şaban KARDEŞ


0282 726 91 91
0282 747 65 10