Mobil kurban kesim ünitesi kuruldu

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi yaklaşan Kurban Bayramı dolayısıyla, vatandaşların sağlıklı ve hijyenik koşullarda kurban ibadetini yerine getirebilmesi için hazırlıklarını sürdürüyor. Bu ka

Tekirdağ 29.07.2020 15:02:00 0
Mobil kurban kesim ünitesi kuruldu


 

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Sağlık İşleri Dairesi Başkanlığı tarafından, Süleymanpaşa ilçesi Karadeniz Mahallesi’nde bulunan eski mezbaha alanı içerisinde 13m x 7m ebatlarında kurulan Mobil Kurban Ünitesi ile Kurban Bayramı süresince büyük baş hayvan kesim hizmeti verilecek. 2020 Yılı Kurban Hizmetlerinin Uygulanmasına Dair Tebliğ esasları gereğince gerçekleşecek olan kurban kesimleri Veteriner Hekim kontrolünde temiz ve hijyenik koşullar altında gerçekleşecek.

 

HİZMETE SOKACAĞIZ

 

Mobil Kurban Kesim Ünitesi için hazırlıkların tamamlandığını ifade eden Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, “Mobil Kurban ünitesi ile Büyükşehir Belediyesi olarak vatandaşlarımıza sağlıklı ve hijyenik koşullarda kurban kesim hizmeti sunacağız. Hazırlıklarımızı tamamladık. Şimdiden tüm vatandaşlarımızın Kurban Bayramlarını kutluyor, sağlık, mutluluk ve huzur içerisinde bir bayram geçirmelerini temenni ediyorum” dedi.

 

Haber/Harun PEHLİVAN


0282 726 91 91
0282 747 65 10