İletişim merkezinde vatandaşların çağrılarını cevapladı

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, 7 gün 24 saat esasıyla çalışan Büyükşehir Belediyesi İletişim Merkezi'ni (TEKİM) ziyaret ederek çağrıları cevaplandırdı. İl

Tekirdağ 29.07.2020 18:19:00 0
İletişim merkezinde vatandaşların çağrılarını cevapladı

 

 

Çağrıları cevaplandıran Başkan Kadir Albayrak, vatandaşların taleplerini kayda alarak çözüm sağlanması ve geri dönüş yapılması için ilgili birimlere talimat verdi.

 

HİZMET VERMEYE DEVAM EDECEĞİZ

 

İletişim Merkezi’ndeki mesaisinin ardından TEKİM personeline özverili çalışmalarından dolayı teşekkür eden Başkan Kadir Albayrak,“Birlikte Yönetme anlayışımızın bir gereği olarak halkımızın istek ve önerilerini değerlendiriyor ve bu doğrultuda hizmet, yatırım ve projelerimize yön veriyoruz. Tüm vatandaşlarımızın görüş ve talepleri bizim için değerlidir. İletişim Merkezimize gelen çağrıların her birini ilgili birimlere yönlendiriyor, imkânlar dâhilinde çözüm sağlıyor ve geri dönüş yapıyoruz. Bu hizmet sürecine katılmak beni de son derece mutlu etti. İnsan odaklı bir anlayışla her şeyin en iyisini hak eden halkımıza hizmet vermeye devam edeceğiz” diye konuştu.

 

Haber/Melek ELMA 


0282 726 91 91
0282 747 65 10