Koronavirüs denetimleri devam ediyor

İçişleri Bakanlığı'nın genelgesi kapsamında ülke genelinde başlatılan koronavirüs denetimleri devam ediyor. Marmaraereğlisi'nde ekipler koronavirüs denetimlerini dün de sürdürdü. İlÃ?

Marmara Ereğlisi 7.08.2020 16:42:00 0
Koronavirüs denetimleri devam ediyor

 

 

Marmaraereğlisi Belediye Başkan Yardımcısı Muharrem Şen’in katılım sağladığı denetimde, ilçede özellikle halkın yoğun olarak bulunduğu turistik tesislerde tedbirlere uyulup uyulmadığı kontrol edildi. İlçe genelinde gerçekleştirilen havuz, plaj ve tesisleri denetimleri Marmaraereğlisi Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri, İlçe Jandarma Komutanlığı, Emniyet Müdürlüğü, Sahil Güvenlik ve Toplum Aile Sağlığı merkezi personelinin ortak çalışması ile yürütüldü.

 

UYARILARDA BULUNULDU

 

Kontrollü sosyal yaşamın sağlıklı bir şekilde uygulanması için alınması gereken önlemler konusunda denetimlerde bulunan ekipler, halkın ortak kullanım sağladığı tüm alanlarda denetim yaptı. Özellikle yaz döneminde yoğun olarak kullanılan yüzme alanları içeren tesis ve plajlarda sıkı denetim yapan ekipler, halk sağlığını tehdit edecek her konuda gerekli önlemlerin alınması konusunda uyarılarda bulundu.

 

 

“ÖNLEMLERİMİZİ SIKI TUTUYORUZ”

 

İlçe genelinde pandemi sürecinin başından beri aldıkları önlemler ile vatandaşların sağlığını güvence altına almayı hedeflediklerini belirten Marmaraereğlisi Belediye Başkanı Hikmet Ata “Ancak yaz döneminde ilçemize misafirlerimizin gelmesiyle nüfusumuz arttı. Dolayısıyla önlemlerimizi daha sıkı tutuyoruz. Türkiye genelinde geniş kapsamda yapılan denetimler ilçemizde de sürekli olarak yapılmaya devam edecek”  dedi.

 

Haber / Melek ELMA


0282 726 91 91
0282 747 65 10