Kaçak dökümler ciddi oranda azaldı

Süleymanpaşa Belediyesi'nin kaçak hafriyat dökümlerinin yoğunluklu olarak yapıldığı alanlarda onlarca kamera ile görüntülü takip sistemi kurarak 24 saat gözetim yaptığını belirten Belediye Ba

Süleymanpaşa 7.08.2020 16:52:00 0
Kaçak dökümler ciddi oranda azaldı

 

Kaçak hafriyat dökümlerinin verimli tarım arazilerini, yeşil alanları ve su kaynaklarını yok ettiğini kaydeden Başkan Yüksel, önümüzdeki dönemde kaçak dökümlerle mücadelenin tavizsiz olarak sürdürüleceğini dile getirdi. Kaçak döküm yapanlara çok ağır para cezası yaptırımı uygulanacağını söyleyen Yüksel “Süleymanpaşa’da, bölgemizin verimli tarım arazilerini, yeşil alanlarını, derelerini ve doğal güzelliklerini kirletici unsurlara karşı yürüttüğümüz yoğun mücadele aralıksız devam etmektedir. Bu kapsamda havadan ve karadan yapılan kameralı denetimler doğrultusunda, ilçe sınırlarımız içindeki alanlara yapılacak kaçak dökümlerle ilgili sorumlular hakkında ağır para cezası yaptırımı uygulanacaktır” dedi.

 

“ÇEVREYİ KORUYALIM”

 

Yüksel, daha yeşil, daha yaşanabilir bir Süleymanpaşa için çevrenin korunması çağrısında bulunurken, kaçak hafriyat dökümüne şahit olan duyarlı vatandaşların, 0 282 259 59 59 numaralı Süleymanpaşa Belediyesi Çağrı Merkezi’ne ihbarda bulunarak çevrenin korunmasına katkı sağlayabilecekleri ifade edildi.

 

Haber / Gülay YİĞİT SEZEN


0282 726 91 91
0282 747 65 10