AK Parti Muratlı İlçe Kongresi yapıldı

AK Parti'nin Tekirdağ'da pandemi dolayısıyla ertelenen ilçe kongreleri yeniden yapılmaya başlandı. Genel merkez tarafından gönderilen program çerçevesinde Muratlı 7. Olağan İlçe Kongresi cumartesi

Muratlı 8.08.2020 18:16:00 0
AK Parti Muratlı İlçe Kongresi yapıldı

 

 

Kongre divan heyetinin oluşturulması ile başladı. Divan başkanlığına AK Parti Genel Merkez Teşkilat Başkan Yardımcısı Tekirdağ Koordinatörü Ali Sevinç seçilirken, divan üyeliklerine de Niyazi Kayhan, Hüseyin Onur Güven, Çiler Korkmaz ve Mustafa Kır seçildi.

 

SIK SIK ANONSLAR YAPILDI

 

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından kongre AK Parti Genel Merkez Teşkilat Başkan Yardımcısı Tekirdağ Koordinatörü Ali Sevinç, Tekirdağ milletvekilleri Çiğdem Koncagül ve Mustafa Yel, il başkanı Mestan Özcan ve Muratlı İlçe Başkanı Ali Atılgan’ın konuşmalarıyla devam etti. Salonda sık sık hijyen ve maske kullanımı konusunda anonslar yapılırken, her konuşmacı sonrası kürsü dezenfekte edildi.

 

YENİDEN BAŞKAN

 

Faaliyet raporu ve mali raporların okunarak kabul edilmesinin ardından seçimlere geçildi. Ali Atılgan yeniden ilçe başkanlığına seçilirken, Atılgan başkanlığındaki yönetimde Mesut Balcan, İsmail Üzen, Sinan Baştuhan, Mehmet Yetikinarda, Burcak Gümüş Dikduran, Ufuk Albayrak, İbrahim Halil Dağ, Şenol Büyük İşcan, Mustafa Ateş, Mehmet Yaşar Öçal, İpek Albayrak, Netice Demirtaş, Göksel Kaplan ve Beyhan Arat yer aldı.

 

Haber / Gülay YİĞİT SEZEN

 

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10