Erol ve Öztürk ailelerinin mutlu günü

Siyasetin renkli simalarından Dr. Nurtekin Erol ile Çerkezköy Belediye Eski Meclis Üyesi Rağbet Erol'un oğlu Fırat Erol hayatını Dr. Ertan Öztürk'ün kızı Nilgün Öztürk ile birleştirdi.

Çerkezköy 10.08.2020 11:52:00 0
Erol ve Öztürk ailelerinin mutlu günü

 

 

İlçe Sağlık Müdürlüğü’nde görev yapan Dr. Nilgün Öztürk ile makine mühendisi Fırat Öztürk’ü Cumartesi akşamı saat 19.00’da Yeşil Bahçe Kır Düğünü Salonu’nda düzenlenen düğün tören törenlerinde aileleri, dostları ve sevenleri yalnız bırakmadı. Nurtekin-Rağbet Erol ile Emine-Ertan Öztürk çiftleri davetlileri kapıda karşıladı.

 

 

NİKAHLARINI BAŞKAN VEKİLİ CENGİZ MEMİŞ KIYDI

 

Koronavirüs tedbirleri kapsamında girişte davetlilerin ateş ölçümü yapılırken, masalar da sosyal mesafe kurallarına göre yerleştirildi. Genç çiftin nikahını Çerkezköy Belediye Başkan Vekili Cengiz Memiş kıyarken, nikah şahitliklerini ise Çiğdem İleri ile Kardelen Uludoğan yaptı. Genç çiftin nikahını kıyan Başkan Vekili Cengiz Memiş, bu nikahının kendisinin kıydığı ilk nikah olduğunu ve her zaman hatırlayacağını belirtti. Evlilik cüzdanını Nilgün Erol’a teslim eden Başkan Vekili Memiş genç çifte birlikte sağlıklı, mutlu ve huzurlu bir ömür diledi. Nikah töreninin ardından genç çift çalan müzik eşliğinde gönüllerince eğlenirken, davetliler de onların mutluluğuna ortak oldu.

 

SEVENLERİ YALNIZ BIRAKMADI

 

Nilgün-Fırat Erol çiftinin düğününe Çerkezköy Belediye Başkan Vekili Cengiz Memiş, Çerkezköy Belediye Başkan Yardımcısı Enver Bayram, Atatürkçü Düşünce Derneği Çerkezköy Şube Başkanı Dündar Orhan, Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği Çerkezköy Şube Başkanı Nigar Soyak, Özel Optimed Hastanesi Başhekimi Op. Dr. Recep Çalışkan, 2014-2019 döneminde Rağbet Erol ile birlikte görev yapan meclis üyeleri ile Erol ve Öztürk ailelerinin eş, dost ve akrabaları katıldı.

 

Haber / Gülay YİĞİT SEZEN

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10