Kılıçdaroğlu'nun A takımı belli oldu

Cumhuriyet Halk Partisi'nin 37'nci Kurultayı sonrası yeni Merkez Yürütme Kurulu belli oldu. Tekirdağ Milletvekili Faik Öztrak, Ekonomi Politikaları ve İşveren Örgütlerinden Sorumlu Başkan Yardımcısı ve

Tekirdağ 10.08.2020 12:21:00 0
Kılıçdaroğlu

 

 

Geçtiğimiz hafta yapılan Cumhuriyet Halk Partisi 37'nci Olağan Kongresi'yle Kemal Kılıçdaroğlu tekrar Genel Başkan seçilmesi ve parti meclisinin belirlenmesinin ardından hafta sonu da Merkez Yürütme Kurulu belirlendi. Örgütlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Oğuz Kaan Salıcı, Parti Sözcüsü Faik Öztrak, Genel Sekreter ise Selin Sayek Böke oldu.

 

4 YENİ İSİM GİRDİ

 

18 olan MYK üye sayısı 16’ya düşürüldü. MYK’ya 4 yeni isim girdi. Selin Sayek Böke, Ali Öztunç, Yüksel Taşkın ve Ahmet Akın MYK’ya giren 4 yeni isim oldu. Tuncay Özkan ve Ünal Çeviköz‘e görev verilmedi. CHP MYK şu isimlerden oluştu: Fethi Açıkel (Bilim, Yönetim ve Kültür Platformu), Onursal Adıgüzel (Bilgi ve İletişim Teknolojileri), Veli Ağbaba (İşçi Sendikaları, Esnaf - Sanatkâr ve Sivil Toplum Kuruluşları), Ahmet Akın (Enerji, Alt Yapı Projeleri), Muharrem Erkek (Hukuk ve Seçim İşleri), Gökçe Gökçen (Gençlik Politikaları), Gamze Akkuş İlgezdi (Tanıtım ve Halkla İlişkiler), Lale Karabıyık (Eğitim Politikaları), Gülizar Biçer Karaca (İnsan Hakları), Bülent Kuşoğlu (İdari ve Mali İşler), Fail Öztrak (Ekonomi Politikaları ve İşveren Örgütleri) – Parti Sözcüsü, Ali Öztunç (Doğa Hakları – Çevre), Oğuz Kaan Salıcı (Parti Örgütü, Örgüt Yönetimleri ve Yurtdışı Örgütlenme), Yüksel Taşkın ( Sosyal Politikalar), Seyit Torun (Yerel Yönetimler), Selin Sayek Böke (Genel Sekreter).

 

Haber / Şaban KARDEŞ


0282 726 91 91
0282 747 65 10