Rüya gibi bir düğünle dünya evine girdiler

Çerkezköy Güreşler Ağası Mesut İşlek'in oğlu Bilal İşlek, Cumartesi akşamı düzenlenen rüya gibi bir düğünle hayatını Meryem-Erdoğan Oğuz çiftinin kızı Bahar Oğuz ile bir

Çerkezköy 10.08.2020 13:43:00 0
Rüya gibi bir düğünle dünya evine girdiler

 

 

Çerkezköy’ün tanınan iş adamlarından Güreşler Ağası Mesut İşlek’in oğlu Bilal İşlek, Bahar Oğuz ile dünya evine girdi. Geçtiğimiz haftalarda kıyılan nikah ve geçtiğimiz hafta Adapazarı’nda yapılan kına töreninin ardından Mesut İşlek oğlu Bilal İşlek için Ambardede’deki villasında rüya gibi bir düğün yaptı.

 

 

KORONAVİRÜS ÖNLEMLERİ EKSİKSİZ YERİNE GETİRİLDİ

 

Cumartesi akşamı İşlek Ailesi'nin Ambardere’deki hanesinde düzenlenen düğün töreninde Mesut İşlek eşi Tahire İşlek ve damat Bilal İşlek ile gelin Bahar Oğuz davetlileri kapıda karşıladı. Düğün girişinde tüm koronavirüs önlemleri eksiksiz yerine getirilirken, sosyal mesafe için de girişte güvenlik şeritleri oluşturuldu.

 

MEŞALELER EŞLİĞİNDE SAHNEYE GELDİLER

 

Davetliler girişte kendilerini karşılayan genç çifti tebrik ederek ömür boyu mutluluklar diledi. Dans grubunun gösterisi ile düğün töreni şarkılarla devam etti. Davetlilerin yerini almasının ardından yanan meşaleler ve alkışlar eşliğinde sahneye gelen genç çift, ilk danslarını da alkışlar eşliğinde etti. Düğün pastasının kesilmesinin ardından davetliler genç çift ve çalan hareketli şarkılar eşliğine gönüllerince eğlendi.  

 

 

COŞKUN SABAH’IN ŞARKILARI EŞLİĞİNDE DANS ETTİLER

 

Yerel sanatçılar Süleyha Solak ve Gökhan Meneşe’nin seslendirdiği şarkılarla coşan davetliler, TRT sanatçısı Sami Aksu’nun seslendirdiği şarkılarla eğlenceye devam etti. Udu eşliğinde yılların eskitemediği ‘Aşığım sana’ şarkısı ile sahneye çıkan Coşkun Sabah ise, unutulmaz şarkılarını genç çift ve davetliler için seslendirdi. Genç çift Coşkun Sabah’ın seslendirdiği “Baharı Bekleyen Kumrular Gibi” ve “Biz Ayrılamayız” şarkıları eşliğinde dans edip hareketli şarkılarla oynarken, davetliler de onlara pistte eşlik etti.

 

 

RENKLİ GÖRÜNTÜLER OLUŞTURDU

 

Düğünde gökyüzüne yükselen havai fişekler renkli görüntüler oluştururken, havai fişek gösterisi davetliler tarafından ilgiyle izlendi. Yemekli düğüne Çerkezköy Belediye Başkan Vekili Cengiz Memiş, Kapaklı Belediye Başkanı Mustafa Çetin, AK Parti Tekirdağ İl Başkanı Mestan Özcan, sivil toplum kuruluşlarının temsilcisi, siyasi parti temsilcileri, iş adamları, İşlek ve Oğuz ailelerinin eş, dost ve akrabaları ile Çerkezköy’den çok sayıda davetli katıldı. Mesut ağanın Ambardere’deki villası dostlarının gönderdiği çiçeklerle adeta çiçek bahçesine döndü.

 

 

Haber / Sevay KARDEŞ


0282 726 91 91
0282 747 65 10