Şube Müdürü, Bartın'a atandı

Aynı zamanda Eğitim-Bir-Sen Çerkezköy Şube Başkanlığı görevini yürüten Çerkezköy Milli Eğitim Şube Müdürü Yusuf Hayri'nin rotasyon nedeniyle Bartın'a tayini çıktı. 17 AÄ

Çerkezköy 10.08.2020 19:02:00 0
Şube Müdürü, Bartın

 

 

İstanbul Çekmeköy’den 5 yıl önce rotasyonla geldiği Çerkezköy’den yine rotasyonla Bartın İl Milli Eğitim Müdürlüğü’ne şube müdürü olarak atandığını ve 17 Ağustos’ta Çerkezköy’den ayrılacağını söyleyen Yusuf Hayri, “İlçe milli eğitim müdürlerimizle, şube müdürlerimizle, okul yöneticilerimizle, öğretmenlerimizle birlikte Çerkezköy’e aşkla ve şevkle hizmet etmekten büyük mutluluk ve onur duydum. 'Her çocuk bir gelecektir' ilkesi ile bütün gayret ve enerjimizi, geleceğimizin teminatı olarak gördüğümüz yeni neslin, milli ve manevi değerlerine bağlı, içinde bulunduğumuz çağın bilgi ve becerilerine sahip, tam donanımlı bir şekilde yetiştirilmesine adadık. Bu yolda büyük mesafeler kat ettik” dedi.

 

“HER VEDA YENİ BİR BAŞLANGIÇTIR”

 

Makamların gelip geçici ve emanet olduğu, ulaşılamaz yerler olmadığı, halka hizmet etmenin Hakk’a hizmet etmek olduğu düşüncesiyle, kapılarını ve gönüllerini Çerkezköylülere açmanın ve devletin güler yüzünü gösterebilmenin gayreti içerisinde olmaya çalıştığını kaydeden Hayri “İnsanoğlu dünyaya gelirken vedaya da talip olarak gelir aslında.  Ancak her veda biraz zamansız olmasının yanında yeni bir başlangıçtır da. Bırakıp gittiğiniz her neyse, size kattıklarıyla başlarsınız yeni olana. Her başlangıcın bir sonu vardır elbette. Ayrılıklar insanı hep hüzünlendirir, ancak bu üzüntümüz zamanla geçer. Asıl olan ayrılırken görevini yapmış olmanın huzuru içinde gönüllerin müstesna yerinde yer alabilmek, bâkî kalan bu kubbede bir hoş sadâ bırakmaktır” dedi.

 

HELALLİK İSTEDİ

 

Çalışmalarında hep yanlarında olan desteğini esirgemeyen Çerkezköy Kaymakamı Atilla Selami Abban olmak üzere, İl Milli Eğitim Müdürü Ersan Ulusan’a, İl Milli Eğitim Müdür Yardımcılarına ve şube müdürlerine, İlçe Milli Eğitim Müdürleri Hüseyin Erdoğan ve Hüseyin Gümüş’e, birlikte çalıştığı Şube Müdürleri İrfan Danışmaz, Abdullah Nair, Yılmaz Oğur, Mehmet Fatih Kocabaş, Arif Zenginal ve Hasan Volkan Aksoy’a, resmi ve özel tüm okul ve kurumlarının müdürlerine, idarecilerine ve öğretmenlerine, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü’nde çalışan mesai arkadaşlarına, tüm eğitim camiasına ve bütün Çerkezköylülere teşekkür eden Hayri, “Hizmet etme telaşı ve çabası içerisinde farkında olmadan, kasıt taşımayan hatalarımız, sitemlerimiz, hassasiyetlerimiz, jest ve mimiklerimize yansıttığımız kusurlu davranışlarımız olmuşsa affınıza sığınıyorum. Bilmeden kalbini kırdığımız, gönlünü almayı unuttuğumuz, takdir etmekte noksan kaldığımız kardeşlerim varsa bu vesileyle haklarını helal etmelerini diliyorum. Biz, bizden yana haklarımızı helal ettik. Allah, hepimizi kendi hükmünün icrasına vekil kılsın, yâr ve yardımcımız olsun” dedi. Çerkezköy’de görev yapmanın ve milli eğitime hizmet etmenin onur ve gururunu hep taşıyacağını söyleyen Hayri “Göreve başladığım günden bugüne kadar kutlu bir gaye uğruna haftanın her gününü ve her saatini işimize adamış olmanın gönül rahatlığı ile bu şehirden ayrılırken hepinizi Allah’a emanet ediyorum” dedi.

 

Haber / Gülay YİĞİT SEZEN

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10