Trakya'nın en büyük meydanı olacak

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi tarafından Süleymanpaşa'da yapılması planlanan "Süleymanpaşa Büyük Meydan Projesi" ile ilgili değerlendirme toplantısı düzenlendi. Süleymanpaşaâ€??

Süleymanpaşa 11.08.2020 18:58:00 0
Trakya

 

Büyükşehir Belediyesi Meclis Salonu'nda bir değerlendirme toplantısı gerçekleştirildi. Yapılan toplantıda, proje çalışmaları başladığı günden bugüne dek olan faaliyetler değerlendirilerek karşılıklı görüş alışverişinde bulunuldu. Telekom binasının yıkım çalışmalarının tamamlanmasının ardından izlenecek yol haritası da kapsamlı bir sunumla anlatıldı.

 

 

DEĞERLENDİRME YAPILDI

 

Koronavirüs salgını dolayısıyla sosyal mesafe, maske kullanımı ve hijyen kuralları göz önünde bulundurularak düzenlenen toplantıya, Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Fatih Ünsal, Başkan Danışmanı Neşat Erdoğan ile daire başkanları ve ilgili daire başkanlıklarının personeli katıldı.

 

“TRAKYA’NIN EN BÜYÜK MEYDANINA KAVUŞMUŞ OLACAK”

 

3 aşama şeklinde gerçekleştirilecek olan Süleymanpaşa Büyük Meydan Projesi kapsamında geçtiğimiz yıl Süleymanpaşa Katlı Yer Altı Otoparkı ve meydan düzenlemesi ile ilçenin önemli bir simgesi olan Merdivenli Park’ın, düzenlenen açılış törenleriyle vatandaşların hizmetine sunulduğunu belirten yetkililer “Projenin 3'üncü aşaması çerçevesinde ise, Telekom binasının yıkım çalışmaları aralıksız bir şekilde devam ediyor. Projenin tamamlanmasıyla birlikte Süleymanpaşa ilçesi Trakya Bölgesi'nin en büyük meydanına kavuşmuş olacak” dedi.

 

“3’ÜNCÜ ETABINA GELDİK”

 

Süleymanpaşa’da Büyük Meydan Projesi kapsamında Trakya Bölgesi'nin en büyük meydanını oluşturma çalışmalarında 3’üncü etaba geldiklerini belirten Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, “Telekom Adası'nın kamulaştırılması sonucunda binamızın yıkım işlemlerine başladık. Yıkım ve hafriyat kaldırma çalışmalarının tamamlanmasıyla meydanımız daha da genişleyecek ve sosyal donatılar kazanacaktır. Bugün de projemizle ilgili olarak kapsamlı bir değerlendirme toplantısı gerçekleştirdik” dedi. Proje çerçevesinde yapılacak çalışmaları ele aldıklarını kaydeden Albayrak, mavi gözlü kentin tarihi dokusunu uygun olarak tamamlayacakları projenin Tekirdağ’a ve Tekirdağlılara hayırlı olmasını temenni etti.

 

Haber / Sevay KARDEŞ

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10