"Ekonomi performansının buzdolabı satışı ile ölçüldüğü tek ülke olduk"

Cumhuriyet Halk Partisi Çerkezköy İlçe Başkanı Ayfer Dönmez, yönetim kurulu toplantısı öncesi gündeme ilişkin açıklamalarda bulundu. Türkiye'nin dünyada ekonomi performansının buzdolabı s

Çerkezköy 12.08.2020 11:00:00 0

 

 

25-26 Temmuz tarihlerinde yapılan CHP 37. Olağan Genel Kurulu’nda genel başkanlığa yeniden Kemal Kılıçdaroğlu’nun seçildiğini anımsatan Dönmez “Partimize ve ülkemize hayırlı olmasını diliyoruz. Parti meclisine seçilen Tekirdağ milletvekillerimiz Faik Öztrak ve Candan Yüceer’i de bir kez daha tebrik ediyoruz. Ayrıca parti sözcülüğüne devam eden ve Ekonomi Politikaları ve İşveren Sendikalarından Sorumlu MYK üyesi olan Faik Öztrak’ı ayrıca tebrik ediyor, başarılar diliyoruz” dedi.

 

 

“ERİMEKTE OLAN İKTİDARIN BOŞUNA ÇABALARI”

 

Ülke gündemiyle ilgili de açıklamalarda bulunan Dönmez “Bugün partimizin üzerinde çeşitli oyunlar oynanıyor. Millet ittifakının amiral gemisi olan partimiz içinde yapay krizler çıkarılmaya çalışılmakla birlikte, İYİ Parti Genel Başkanına da teklifler yapılarak millet ittifakını bozma hedefi yürütülüyor. Bütün bu ayak oyunları erimekte olan iktidarın boşuna çabalarıdır” dedi. Hızla dibe vuran ülke ekonomisinin gündemden düşürülmesi için yapay gündemler yaratıldığını söyleyen İlçe Başkanı Dönmez “Hele hele Hazine ve Maliye Bakanına durup dururken verilen büyük destek çok komik oldu. Ekonomide ters giden bir şeyler mi var ki, böyle bir destek gereksinimi doğdu?” ifadelerini kullandı. 

 

“ZEKAMIZ İLE ALAY EDİLİYOR”

 

Cumhuriyet tarihinde ilk kez işsiz sayısının çalışan sayısını geçtiğini söyleyen Dönmez “Bu arada yeni bir mucize yaratıldı. TÜİK verilerine göre hem iş gücünde hem işsizlik sayısında azalma oldu. Bizlerin zekası ile açıkça alay ediliyor” dedi. Türkiye İstatistik Kurumu Başkan Yardımcısı Cahit Şirin’in Başkanlığa atanmasını da değerlendiren Dönmez “Cahit Şirin geçtiğimiz yılın haziran ayında Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan’ın eşi Emine Erdoğan’ın Özel Kalem Müdürü Elif Esen’le evlendi. Çiftin nikah şahitliğini de sayın Erdoğan ve eşi sayın Emine Erdoğan yaptı. Her yerde yandaş, her işte bir sahtelik var. İş böyle olunca bir gün Ayasofya, bir gün Muharrem İnce, bir gün sayın Akşener’e ‘evine dön’ çağrısı ortaya çıkarılıyor” dedi.

 

“ADİL BİR TOPLUM İÇİN MÜCADELEYE DEVAM EDECEĞİZ”

 

Türkiye’nin dünyada ekonomi performansının buzdolabı satışı ile ölçüldüğü tek ülke olduğunu söyleyen İlçe Başkanı Dönmez, “Bu iktidarı yolcu edecek en önemli etkenlerden biri de bu ekonomik durumdur. Bunu bildikleri için çeşitli yalanlar ve ayak oyunlarıyla ülke gündemini değiştiriyorlar. Bu oyunlara asla gelmeyeceğiz. Adil bir toplum için mücadele etmeye devam edeceğiz. Hak, hukuk, adalet için verdiğimiz mücadeleyi baltalamak için yapılan ayak oyunlarını iyi saptayıp karşı duracağız. Gün bölğnme değil, birleşme günüdür. Gerek ülke bazında gerekse parti içi çalışmalarımızın ana teması budur” diye konuştu.

 

Çerkezköy’de çalışmalarını yoğunlaştıracaklarını söyleyen Dönmez “Mahalle mahalle çalışma yapacağız. Neler yapabiliriz, Çerkezköy’ü daha fazla nasıl geliştirebiliriz bu konularda vatandaşlarımız dertlerini, taleplerini dinleyeceğiz ve belediye başkanımıza ileteceğiz. Çerkezköyümüzün daha iyi hizmet alması için elimizden geleni yapacağız. Biz zaten bunun için görevdeyiz” diye konuştu.

 

“TEK HEDEFİMİZ İKTİDAR OLMAK”

 

Tek hedeflerinin bundan sonraki seçimde iktidar olmak olduğunu kaydeden Dönmez “Bu yolda ilerlemeye devam edeceğiz” dedi.

 

Haber / Elif Zennure ŞİMŞEK


0282 726 91 91
0282 747 65 10