Müteahhit ile bina sakinleri arasında kaçak yapı tartışması

Saray'da müteahhitlik yapan Hikmet Y. ile iş yerinin bulunduğu apartmanın sakinleri arasında kaçak yapı nedeniyle çıkan tartışmada 3 kişi tabanca ile yaralandı.

Saray 13.08.2020 13:27:00 0
Müteahhit ile bina sakinleri arasında kaçak yapı tartışması

 

 

İddiaya göre Saray’da müteahhitlik yapan Hikmet Y. iş yerinin bulunduğu apartmanın sakinleriyle kaçak yapı yapması nedeniyle tartıştı. Olay, önceki gün saat 21.00 sıralarında Yenimahalle Taksim Caddesi'nde müteahhit Hikmet Y.'nin iş yeri önünde meydana geldi.

 

KAÇAK YAPI NEDENİYLE TARTIŞMA ÇIKTI

 

Hikmet Y., iddiaya göre apartmanın alt katındaki bürosunun bulunduğu kısma apartman sakinlerinden izin almadan ayrı bir oda yaparak kullanmaya başlarken, bu durumdan rahatsız olan apartman sakinleri de kaçak yapı yapıldığı gerekçesiyle belediyeye şikayette bulundu. Şikayetin ardından Hikmet Y. ile apartman sakinleri arasında çıkan tartışma, kısa sürede kavgaya dönüşürken, kavga sırasında darp edildiğini iddia eden Hikmet Y., iddiaya göre evine giderek aldığı tabanca ile geri geldi.

 

3 KİŞİ YARALANDI

 

Hikmet Y., iddiaya göre tabancayla tartıştığı kişilere ateş açarken, mermilerin isabet ettiği Göksal Koçak (34), Yıldıray Salgın (33) ve Tuncay Çağırtekin hastaneye kaldırıldı. Saray Devlet Hastanesi'ne götürülen yaralılardan Koçak ile Salgın, Çerkezköy Devlet Hastanesi'ne sevk edildi. 3 yaralının da durumlarının iyi olduğu öğrenildi. Olay yerinden kaçan Hikmet Y.'nin yakalanması için çalışmalar sürüyor.

 

Haber / Şaban KARDEŞ


0282 726 91 91
0282 747 65 10