Tekirdağ'da koronavirüs denetimi

Tekirdağ Valisi Aziz Yıldırım ve Süleymanpaşa Kaymakamı Harun Kaya'nın katılımıyla yapılan denetimde işyerlerinde koronavirüs tedbirlerine uyulup uyulmadığı kontrol edilirken, vatandaşlar maske,

Tekirdağ 13.08.2020 13:44:00 0
Tekirdağ

 

İçişleri Bakanlığı tarafından gönderilen genelge kapsamında koronavirüs denetimleri 81 ilde devam ederken, Tekirdağ’da da Tekirdağ Valisi Aziz Yıldırım ve Süleymanpaşa Kaymakamı Harun Kaya’nın katılımıyla yapılan denetimde işyerlerindeki tedbirler kontrol edildi. Tüm kurum amirleri, Emniyet ve Jandarma ile Süleymanpaşa Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekiplerinin işbirliğinde yapılan denetimlerde  iş yeri sahipleri ve vatandaşlar sosyal mesafe ve maske konusunda uyarıldı.

 

“HERKESİN VİRÜSÜ CİDDİYE ALMASI GEREKİYOR”

 

Tekirdağ Valisi Aziz Yıldırım, koronavirüsden kurtulmak için herkesin tedbirlere uyması gerektiğini vurgulayarak “Herkesin virüsü ciddiye alması gerekiyor. Yaşlısı genci, herkes virüsü ciddiye alıp bununla mücadele etmeli. Hijyen, maske ve sosyal mesafeye özellikle dikkat edeceğiz. İnşallah virüs hepimizi ciddi şekilde etkilemeden çekip gidecek. Ben yaptım, sen yapmadın, bu bir işe yaramaz. Dikkat edene bulaşmıyor değil başkası dikkat etmezse ona da bulaştırıyor” dedi.

 

DENETİMLER DEVAM EDECEK

 

“Hep beraber mücadele ederek salgını yeneceğiz” diyen Vali Yıldırım, herkesin sosyal mesafe, maske ve hijyen kurallarına uymasını istedi. Ülke genelinde koronavirüs denetlemelerinin devam edeceği belirtildi.
 

Haber / Harun PEHLİVAN


0282 726 91 91
0282 747 65 10